Neked is szerverhibát jelez a CS:GO tegnap óta? - Itt a megoldás!

Neked is szerverhibát jelez a CS:GO tegnap óta? - Itt a megoldás!

Van megoldás a "pure server" hibaüzenetre.

Magyar idő szerint, tegnap hajnalban kaptuk meg a játék legújabb frissítését, ami néhány kényelmi opciót hozott a HUD-ra, illetve Chlorine kapott számos javítás és újdonságot. Volt azonban gy kellemetlen meglepetés is a csomagban, a patch után sokan nem tudnak játszani a CS:GO-val.

Ha tegnap szerettél volna javítani az MM rangodon, akkor nagy eséllyel te is beleszaladtál a "pure server" hibába. A hibakódot bármilyen hivatalos szerverre való felcsatlakozásnál megkapjuk, egyszerűen nem tudunk elindítani egy meccset, de szerencsére van rá megoldás.

Fontos már most leszögeznünk, hogy bár eddig senki sem panaszkodott és szinte 100%, hogy ez a trükk megoldja a hibát és lehetővé teszi, hogy újra játssz, ha nem szeretsz ilyen megoldásokkal foglalkozni, akkor ne vágj bele és inkább várj egy-két napot amíg megérkezik a hivatalos patch.

Ha viszont játszani szeretnél, akkor nem kell mást tenned csak a Steam könyvtárában megkeresed a steamapps, majd a common, a Counter-Strike: Global Offensive, végül pedig a csgo mappát. Ha ezzel megvagy, akkor már csak annyit kell tenned, hogy az itt található "materials" és "models" mappákat kitörlöd.

Végezetül futtass le egy ellenőrzést a játékfájlokon, amit szintén néhány perc alatt, könnyedén megtehetsz. Ehhez a Steam könyvtáradban kattints a CS:GO-ra, majd a tulajdonságok, végül pedig a helyi fájlok ablakra. Itt találod a játékfájlok ellenőrzése lehetőséget, aminek futtatása után már nyugodtan belevetheted magad a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!