Kárpótlást kaptak a CoD: MW és Warzone játékosok a bugok javításának nehézségei miatt

Kárpótlást kaptak a CoD: MW és Warzone játékosok a bugok javításának nehézségei miatt

Hosszabb ideig tartott a hibák helyrehozása, és ezért május 8-ig dupla xp jár több esetben is a játékban, de nem csak ezért jó ez a hét a CoD játékosok számára.

Minden játéknak megvannak a hibái, és minden fejlesztőcsapat igyekszik a saját tempójában megoldani ezeket a gondokat. Időnként viszont nem megy minden olyan gördülékenyen, mint azt szeretnék. Ez volt most is a Call of Duty esetében, és ezt el is ismertek az Infinity Ward, majd megosztották a játékosokkal, hogy a bocsánatkérésük mellett fogadják szeretettel a kárpótlási csomagot. Ebben kétszeres xp-t kap mindenki, valamint a fegyverekre, Tier-ekre is 2x tapasztalati pont jár.

Elképesztően népszerűvé vált a Call of Duty ingyenesen letölthető játékmódja, és ennek apropóján megint egy hihetetlen mérföldkövet ért el a Warzone. Csak március 10-én adták ki, és a két hónap alatt számtalan vállalkozó kedvű játékos próbálta ki a Battle Royale kalandot. Már az első 24 óra alatt 6 millió katona ugrott le és harcolt azért, hogy a helikopter őket vigye el utolsóként. Ez pedig itt nem állt meg, hiszen az első három nap alatt a 15 milliót is átlépte a játékosbázis, majd 10 nap után már a 30 milliót is a visszapillantótükörből nézték a fejlesztők. Egy hónap után pedig az 50 milliót is túllépte a játék, és bár lelassult a növekedés, de két hónap távlatában büszkén jelentették be, hogy 60 milliósra duzzadt a Warzone család.

Egy igen érdekes, és mondhatni jó hír pedig még maradt a végére, ugyanis az adathalászok sohasem alszanak. Most például újra a programkód mélyére ástak, és kiderítették egy új pálya létezését. Egy kis videó részletben tűnik fel a jelenlegi térkép neve, Verdansk, a végén viszont megpillantható Urzikstan neve is. A negyedik szezon tehát nagyon valószínű, hogy egy teljesen új pályával ajándékozza meg a Battle Royale szerelmeseit CoD-ban. Egyelőre ezt nem erősítették meg a fejlesztők, így érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat. Azonban úgy fogalmaztak nem is olyan rég, hogy az új Call of Duty epizód ellenére továbbra is frissítik majd a Warzone-t, tehát újdonságokat biztosan érkeznek majd a következő hónapokban. A kérdés már csak az, hogy valóban kapunk-e új pályát vagy más módon dobják fel a játékmódot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél egy új pályának?

  • 88 %
  • 13 %
  • 0 %