Maratoni meccsnapon tudott duplázni a KmK - K&H MNEB CS:GO 9. forduló összefoglaló

Maratoni meccsnapon tudott duplázni a KmK - K&H MNEB CS:GO 9. forduló összefoglaló

Kettőből kettő, ismét duplázott a KmK CS:GO csapata.

Maratoni meccsnappal érkeztünk el a 9. fordulóhoz, a szokásos négy mérkőzésünkön túl a KmK és a BEE pótolta be a korábban elmaradt összecsapásukat. Bár több szoros eredmény is született, a nap meccsének mégis a KmK és a WiLD harcát választottuk, annak ellenére is, hogy nem az volt a nap legszorosabb mérkőzése.

KmK CS-GO vs WiLD MultiGaming

Kitiltott pályák: Dust2 (WiLD), Nuke (KmK), Train (WiLD), Inferno (KmK), Vertigo (WiLD), Overpass (KmK)

Első találkozásukkor, még a K&H MNEB második szezonjának elején egyértelmű WiLD győzelmet láttunk. Ott és akkor 16-4-re nyerte meg a meccset a WiLD MultiGaming, méghozzá azon a Mirage-on, ami a visszavágó helyszíne is volt.

A kocka viszont nagyot fordult azóta, nem elég, hogy a pisztolykör megnyerésével a KmK kezdte jobban a mérkőzést, de igazán sose tudott labdába rúgni a WiLD. Persze a félidei 6 kör támadóként nem rossz, Mirage-on mondhatni ez a kötelező, de egyik körük sem volt túlzottan magabiztos. Többször is közel került ahhoz, hogy kiegyenlítsék az állást, ez egyszer sem történt meg. Valahogy a pisztolyok jobban sültek a vadak kezeiben, mint az AK vagy az AWP.

A KmK viszont még jobban rákapcsolt a második játékrészben. Immár ők voltak a támadók és ahogy azt sokan sejtettük is, gyors és halálos köröket játszottak. Két kört tudott csupán bevédeni a WiLD, tigenéék a BEE elleni 16-7-es győzelem után, 16-8-as végeredménnyel győzedelmeskedtek a WiLD MultiGaming csapata fölött. Ezzel a KmK ma összesen hat pontot gyűjtött be, ezzel pedig eléggé megerősítette helyét a tabella középmezőnyének elején.

A K&H MNEB CS:GO liga 9. fordulójának további eredményei:

  • KmK 16-7 Békéscsabai E-sport Egyesület
  • LvL UP Esport 4-16 Genesis Gaming
  • Salamander 16-7 Békéscsabai E-sport Egyesület
  • GIWU 15-15 Budapest Five

A K&H MNEB CS:GO ligája jövőhéten tér vissza, akkor ismételten két meccsnappal. Addig viszont követhetitek majd a PUBG és a Rainbow Six: Siege következő fordulójának mérkőzéseit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!