A NiP korábbi játékosa is VALORANTra váltott

A NiP korábbi játékosa is VALORANTra váltott

A VALORANT, mint e-sport még éppen csak kibontakozóban van, de már most sokan ott tervezik a jövőjüket.

Nemrég számoltunk be nektek arról, hogy egy teljes csapat, a koreai MVP PK hagyta abba a CS:GO-t és mentek el inkább VALORANTozni. Most itt a legújabb vándorló, ezúttal nem egy egész csapat, csupán egyetlen svéd játékos.

A NiP egykori játékosa, Jacob "pyth" Mourujärvi döntött úgy, hogy nem kergeti tovább a tőle egyre messzebb kerülő CS:GO karrierjét. Bejelentette visszavonulását, a továbbiakban pedig minden erejével azon lesz, hogy a Riot Games új játékában, a VALORANTban tudjon kiteljesedni.

"A napi 12 órás gyakorlások tettek azzá az emberré, aki most vagyok. Rengeteg emberrel találkoztam a játék miatt, akik most mind fontos szerepet töltenek be az életemben. Hálás vagyok ennek a játéknak, sokat köszönhetek neki, rengeteg jó emléket, amik elkísérnek majd életem végéig." - írja pyth Twitlonger posztjában.

CS:GO karrierje alatt rengeteg csapatot megjárt már a most 26 éves svéd. Rövid ideig együtt játszott kolorral a Vexed Gaming színeiben, megfordult a GODSENTben is, de legtöbben a NiP-es korszakára emlékeznek. Egyértelműen ez volt a karrierje csúcspontja, olyan versenyeket nyert meg a NiP színeiben, mint a 2016-os IEM Oakland vagy a DreamHack Masters Malmö, ugyanabban az évben.
Nem ő az egyetlen CS:GO játékos aki inkább a VALORANTban tervezi a jövőjét. Az MVP PK mellett olyanok is játékot váltottak már, mint swag, brax vagy éppen ShahZaM.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!