Befutott a reworkölt Volibear első videója, Cassiopeia vizuális frissítést kap

Befutott a reworkölt Volibear első videója, Cassiopeia vizuális frissítést kap

A mennydörgő medve megjelenése egyre közelebb van.

Az elmúlt hetekben elkezdte csepegtetni a Riot Games a reworkön átesett Volibearrel kapcsolatos információkat. Először megérkeztek azok a koncepciós rajzok, amelyek az átdolgozás során készültek mindenki kedvenc medvéjéről és annak képességeiről.

A tegnapi nap folyamán már ennél is messzebb merészkedett a csapat, ugyanis kidobták az első ízelítő videót a mennydörgéssel támadó fenevadról. 

Sokat nem árul el a 10 másodpercnyi mozgókép, de a splash art már önmagában megéri a megtekintést. Végre sikerült valóban megragadni a karakter lényegét, ami garantáltan óriási népszerűségnek örvend majd, ha bekerül a teszt szerverre, majd az éles kliesnbe is.

Volibear mellett más hősökkel is volt ideje foglalkozni az animátor csapatnak, ugyanis már el is készítették Cassiopeia felfrissített változatát. A lábatlan hölgy Q képessége plusz füsteffektet kapott, továbbá az ultimate hatóterülete jobban kivehető lett mindenki számára. A régi-új mágust a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén lehet holnaptól kipróbálni. Ha minden a tervek szerint alakul akkor a 10.11-es patchben már be is kerül az éles szerverekre.

A reworkölt medvéhez kapcsolódó élő közvetítés magyar idő szerint május 9-én, 05:00-tól indul, érdemes tehát korán kelni, ha nem szeretnétek lemaradni a nagy bemutatóról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik Volibear új splash artja?

  • 56 %
  • 40 %
  • 2 %
  • 2 %