Pazarul fest az új Volibear, de ki lesz a következő a VFX-listán?

Pazarul fest az új Volibear, de ki lesz a következő a VFX-listán?

Hamarosan megérkezhet a mindent elsöprő vihar az Idézők Szurdokába.

Fiddlesticks borzongással töltötte meg a gyanútlan játékosok képernyőjét, de a számok alapján nincs okotok a félelemre. A reworkön átesett mágus nagyon gyenge jungle-ben és ösvényeken egyaránt, hiába kapott teljesen új képességeket. A könnyű campszedés, a beépített megfélemlítés és a plusz lassítás árnyékában ott vannak a katasztrofális győzelmi mutatók, amikkel valamit kezdenie kell a Riotnak.

Valószínűleg a fejlesztők nem szeretnék elkövetni ugyanezt a hibát, ezért sokkal alaposabb tesztelésnek vetik alá Volibeart, a mennydörgés hangját. A LoL közössége szavazta meg a tavalyi esztendőben, hogy Fiddle mellett Voli kapjon teljes vizuális frissítést, ami magában hordozza, hogy a képességek is átalakulhatnak. Egyelőre a fejlesztési szakaszt érintő közleményei a Riotnak nem tértek ki arra, hogy milyen stílust vehet fel mindenki kedvenc Medvéje, de amit biztosan tudni lehet már, hogy ingyenes Eldritch Horror tematikájú kinézet üti majd minden Voli tulajdonos markát. 

A legutóbbi helyzetjelentésben még több kép került ki a hősről, aki mennydörgéssel, villámcsapásokkal és különleges E képességgel érkezhet meg még idén a Szurdokba. A megjelenés pontos dátumáról egyelőre még nincs információ, sőt arról sincs, hogy mely hősök kaphatnak legközelebb VFX, SFX és játékmenet frissítést. A pletykák szerint Shyvanának, Dr. Mundónak és Nocturne-nek vannak a legkomolyabb esélyei arra, hogy 2021-ben megújult formában vethessék bele magukat a küzdelmekbe.

A reworkölt Volibearről készült új képeket, skineket és animációkat az alábbi galériában találjátok meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Nektek tetszik az új Volibear?

  • 63 %
  • 22 %
  • 6 %
  • 10 %