Magabiztos Nuke-kal kezdte meg szerepelését a magyar válogatott a Nations Cup csoportkörében

Magabiztos Nuke-kal kezdte meg szerepelését a magyar válogatott a Nations Cup csoportkörében

Egy győzelem, egy vereség a magyarok mérlege az első nap után.

A világszinten egészségügyi problémát okozó koronavírus veszélyeire szeretnék felhívni a figyelmet a Nations Cup szervezői. A meccsek alatt befolyt összeget teljes egészében jótékony célra fordítják minden résztvevő országban, végül, de nem utolsó sorban pedig izgalmas válogatott CS:GO meccseket nézhetünk az adások alatt.

A magyar válogatott, aminek összetételéről itt olvashattok, múlthét szombaton kezdte meg szereplését az A csoportban. Első ellenfelünk a selejtezőkből bejutott Fehérorosz csapat volt, a héten pedig a Macedón válogatott ellen játszunk majd, de ne szaladjunk ennyire előre.

Két darab Bo1-es meccset, ha úgy tetszik, akkor Bo2-es összecsapásokat játszanak a csapatok, szombaton Nuke majd Mirage került terítékre. Utóbbi mondhatni minden magyar játékosnál kedvelt pálya, míg Nuke a Salamander egyik legerősebb választása szokott lenni, a válogatott csapatban pedig három Salamander játékos is volt egyszerre, flash pedig az edzői feladatokat látta el.

Annak rendje és módja szerint be is húztuk Nuke-ot, 16-5-ös végeredménnyel. Magabiztosan játszottunk az egész mérkőzés alatt, egy-két kört leszámítva gyakorlatilag esélyt sem adtunk a fehérorosz játékosoknak és valami hasonlóra számítottunk a második pálya, Mirage előtt is. 

Fehéroroszország azonban remekül kezdte meg a pályát, behúzták a pisztolykört és egész szép előnyt sikerült kiépíteniük maguknak. Nem igazán sikerült fogást találni a védelmükön, 10-5-ös vezetéssel fordultak ellenfeleink a második félidőre.

CT-ben már sokkal jobban játszottunk, rendre sikerült megnyernünk a párharcokat és nem egyszer láttunk gyönyörű dupla, akár tripla killeket is a magyar oldalról. 6 körös hátrányból zárkóztunk és bár sikerült szorossá tenni Mirage végét is, a magyar győzelem ezúttal elmaradt, 16-12-re a fehérorosz válogatott nyerte meg a pályát.

A magyar válogatott következő mérkőzésére most hétvégén lehet számítani, de pontos dátuma még nincs az összecsapásnak. Addig is ne felejtsétek el, hogy a cél a jótékonyság, itthon az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját tudjuk segíteni. Az adománygyűjtés a verseny teljes egésze alatt él, az esport1tv Twitch csatornán is találtok egy gombot, ahol tehettek felajánlásokat, de IDE KATTINTVA is segíthetitek az OMSZ munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!