Már idén megjelenhet a Diablo 2 felújított változata

Már idén megjelenhet a Diablo 2 felújított változata

Feltámasztanák a Blizzard egyik legjobb játékát.

Mielőtt megörülnétek és azonnal újrajátszanátok a Diablo II + Lord of Destruction összes actját minden nehézségi fokozaton, gyorsan le kell szögezni, hogy egy gyenge lábakon álló pletykáról van szó. A Blizzard semmilyen módon nem erősítette meg, hogy tényleg gőzerővel dolgoznának a fejlesztők azon, hogy a legendás Diablo II feltámadjon közel 20 év után.

A leak alapja az, hogy az Actugaming francia oldal lehozta, hogy az Activison egyik alvállalkozója, a Vicarious Visions ügyködik a 2020 utolsó negyedévére időzített Diablo II Resurrected videójátékon. A szivárgás mellett szól azonban, hogy a francia weblap már a hivatalos bejelentés előtt leleplezte a Diablo 4-et, a World of Warcraft: Shadowlandst és az Overwatch 2-t, ezért szavahihetőségük kevésbé kérdőjelezhető meg. A fejlesztőcsapat korábban már dolgozott a Destiny 2 PC-s portján, emellett ők készítették el a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt remasterelt változatát is, ami jó jel lehet minden Diablo II rajongónak. 

A félresikerült Warcraft 3 Reforged után tényleg mindent ki lehet nézni a Blizzardtól, azonban ha megint átverik a játékosokat hamis ígéretekkel, akkor valószínűleg végleg elássák magukat a fanok szemében. Érdemes figyelni a híreket, hátha kiderül egy-két hivatalos információ a Diablo II Resurrecteddel kapcsolatban, de ha az idei BlizzConon sem jelentik be, akkor nem valószínű, hogy tényleg dolgoznak a második rész feltámasztásán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik Diablo rész volt a kedvenced?

  • 0 %
  • 86 %
  • 0 %
  • 14 %
  • 0 %
  • 0 %