Hirdetés

Egy zöldebb világért: Hamarosan érkezik a The Sims 4 új kiegészítője

Heteken belül újabb kalandok várnak a simekre.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb életszimulálátora nem tud kifogyni az újabb és újabb tartalmakból. A készítők ezúttal a környezettudatosságot helyezték a középpontba, ami új karrierutakat, célokat és interakciókat kínál mindenkinek, aki beszerzi az Eco Lifestyle névre keresztelt teljes értékű kiegészítőt. 

A borsos árra sajnos ezúttal is fel kell készülnötök, de a bemutató alapján kihagyhatatlannak ígérkezik ez a felvonás is minden rajongó számára. 

 A tetőre szerelhető napelemek és szélerőművek, az esővízgyűjtő berendezések és az újrahasznosítás mind-mind elengedhetetlen egy olyan polgár számára, ki szeretné a jövőben is otthonának érezni a világot. A függőleges kertek, az újrahasznosított anyagból készült bútorok és ruhák, a szomszédsággal közösen szervezett "zöld" akciók akár a mindennapok részeivé válhatnak. Természetesen az expansion tematikájához passzoló tárgyak, ruházatok, hajak és egyéb kiegészítők sem hiányozhatnak a gyűjteményből. Mindenképp egy érdekes irányba terelgeti az EA az egyik legjövedelmezőbb sorozatát, azonban többen is csalódottságukat fejezték ki a hivatalos leleplezés alatti komment szekcióban. 

Nektek kell eldönteni, hogy a június 5-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Eco Lifestyle megéri-e a 39,99 eurós vételi árat. A létrák, az állattenyésztés, a valóban használható járművek és még megannyi ötlet továbbra sem valósult meg, hiába kérleli a közösség már nagyon hosszú ideje a Maxist, hogy újítson be ezekkel a funkciókkal. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted szükség volt erre a kiegészítőre?

 • 60 %
 • 40 %
 • 0 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • hun_hetek 5 hónapja
  Jó a téma de adhatnák olcsóbban , hamár a környezetudatoság a téma, hogy több emberhez eljusson.
  0 0 Válasz
 • TadeusBone 5 hónapja
  Zöld erdőben jártam....
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés