Francia bajnokot avattak az EU Mastersen, sima döntővel ért véget a tavaszi szezon

Francia bajnokot avattak az EU Mastersen, sima döntővel ért véget a tavaszi szezon

YellOwStaR ismét megmutatta, hogy mire elég 10 évnyi nemzetközi tapasztalat.

A francia liga döntőjében óriási pofonba szaladt bele az alapszakasz bajnoka. Bluerzor és a GamersOrigin felmosta az LDLC OL-lel a padlót az LFL 2020 Spring Finalsben, de ez a forma egyáltalán nem köszönt vissza a valódi megmérettetésen, azaz az EU Masters porondján. 

Bando, Tynx, Vetheo, Hades és YellOwStaR minden erejét és tapasztalatát összegyűjtötte, hogy egy kicsit döcögősebb kezdés után tiebreakerek segítségével behúzzák a csoportgyőzelmet, majd a rájátszásban ellenállhatatlanul gázoljanak át minden ellenfelükön. A BT Excel nem jelentett gondot, az AGO Rogue csak egy meccsre tudta térdre kényszeríteni a francia bajnokság ezüstérmesét, hogy utána a lengyel meglepetéscsapat, a K1CK Neosurf nem nagy különbségekkel, de elbukjon a döntőben ellenük.

Hiába a #POLSKAGUROM őrület, aminek keretében lecserélte minden nagyobb szervezet, játékos és megannyi szimpatizáns a profilképét Puki Style-ra, írták át nevüket high ELO playerek Puky Style + valamilyen számra, a K1CKnek be kellett érnie a 25 000 euróval és az ezüstéremmel. Az utóbbi évek egyik legnagyobb hype-ot kapó EU Masters fináléja 3-0-val ért véget, ami tökéletesen összefoglalja azt, hogy mennyit számít egy YellOwStaR kaliberű játékos tapasztalata. Óriási playeket mutatott be a z EU LCS többszörös bajnoka, de nem csak rajta múlt a győzelem. Vetheo agresszív stílusa, Tynx kritikus pillanatokban elsütött tökéletes Smite-jai ugyanúgy megalapozták a sikert, mint a jól időzített Bard ultik. Puki Style, Raxxo és Matislaw formájára nem lehet panasz, de Shlatan és iBo sokat hibázott, ami ilyen szinten már nem fér bele. 

A K1CK a vereség ellenére odatette magát az egész EU Masters alatt, rengeteg új rajongót szereztek maguknak, amire rá is szolgáltak. A Play-Inből jutottak el a döntőig, azonban az esélyesebb francia csapat összezúzta az álmaikat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted valaha lesz magyar csapat az EU Mastersen?

  • 47 %
  • 53 %
  • 0 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.