Fejlesztik a report rendszert, még inkább büntetik a trollokat és feedereket

Fejlesztik a report rendszert, még inkább büntetik a trollokat és feedereket

Remélhetőleg a tervek a gyakorlatban is működnek majd.

Rengeteg panasz érkezik a Riot Games felé a report rendszerrel kapcsolatban. A szándékosan gyilkosságokat adományozókat, az afkokat, trollokat és más kártékony idézőket nem igazán tudják a mai napig kiszűrni a többiek közül, de a jövőbeli változtatások talán megoldást jelenthetnek erre a problémára.

A jelenlegi körülmények között amúgy is nehéz a Riotnak, mivel emberi erőforrás hiánnyal kell megküzdeniük minden nap, ami azt eredményezte, hogy a jelentéseket teljesen automatizált botok bírálják el. A "válságstábnak" nem volt egyszerű dolga, de úgy tűnik, hogy sikerült összerakni egy tervet, aminek megvalósításán elkezdhetnek dolgozni.

Azonnali megvalósításra

A következő hetekben minden erőt arra mozgósítanak át, hogy a reportolással kapcsolatos visszajelzéseket megkapják a játékosok. Eddig csak abban az esetben érkezett felugró ablak a kliensen belül, ha a kategóriában megjelölt jelentésért kiszabott büntetés azonnal hatályba lépett a meccs után. Hamarosan már akkor is kaphatnak a játékosok feedbacket, ha nem azonnali büntetésről van szó, továbbá akkor is, ha nem a kategóriában megjelölt dologért kapott egy reportolt játékos büntetést.

Rövid, közép és hosszú távú tervek

Szeretné a Riot Games, ha már a champ selectben toxikusan viselkedő egyének megkapnák méltó büntetésüket. Emellett azok az idézők is számíthatnak szankciókra, akiket nem reportoltak, de a viselkedésük (intelés, afkolás) alapján megérdemelnének egy rövidebb kitiltást. A nagyon hosszú célokat egyelőre még alakítja a csapat, de a lényeg, hogy nem hagyják nyugodni addig az egész report rendszert, amíg nem sikerül összetákolni egy olyan építményt, ami kibírja az elemek próbáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál trollkodni?

  • 4 %
  • 22 %
  • 3 %
  • 70 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.