A mezőny nem gyenge, még ha a VALORANT be is zavar - LvL Up interjú

A mezőny nem gyenge, még ha a VALORANT be is zavar - LvL Up interjú

A LvL Up CS:GO csapatának két tagjával, beeGOD-dal és S3RGI-vel beszélgettünk.

Az osztályozó kupából felső ágról kerültetek be, ám az alapszakaszban még keresi önmagát a LvL Up. De nem csak ezt, hanem az új játékosukat is, ugyanis egyik húzó emberük Freamee kilépett a csapatból. S3RGI-vel és beeGOD-dal készült interjúnkat alább olvashatjátok!

Kérlek, mutasd be a csapatod és mondj egy-egy érdekességet magadról és a csapattársaidról is!

beeGOD: Csapatunkban sNake, zancu, S3rGI, és freame volt, de sajnos freame személyes okok és időhiány miatt kilépett. A szerepek úgy néznek ki hogy sNake az entry, S3rGI support, Zancu az IGL, én pedig legtöbbször second entry vagyok. Funfact magamról, hogy az a hír járja a csapatban, hogy elég gyakran lopom be a csapattársaim acét ESEÁN és praccokon. Szabadidejében sNake szereti elnyitni a kései / kesztyűi árát, hogy visszajöjjön jobb esetben a negyede, Zancu az autót úgy mondja hogy outó, S3rGIt pedig 3 éve úgy ismertem meg, hogy retaken tryhardolt, de azóta elég jó lett az öreg. Freamevel is elég sokáig játszottunk együtt, nagy kár hogy kilépett tőlünk.

Forrás: esl hungary

Milyennek értékelitek az eddigi teljesítményeteket? Mik a fejlesztendő területek?

beeGODJobbra számítottunk, viszont szerintem leginkább a tapasztalat hiányzik, a legtöbb csapat itt már nagyon régóta játszik vagy sokáig játszott magasabb szinten, és erre pedig pont jó ez a verseny nekünk.

S3RGI:  Az eddigi teljesítménnyel nem vagyunk megelégedve, nem erre számítottunk az alapszakasz legelején. Becsúszott pár olyan vereség, ami váratlanul ért minket. Sok dolgon kell fejleszteni, főleg hogy freamee már nem a csapat tagja személyes okok miatt. Először is egy új ötödik a legfontosabb a fejlődés érdekében, plusz a tapasztalatszerzés.

Eléggé ismétlődőek a pályák, majdnem 50 százalékban csak Infernót látunk, ám legutoljára ti pont Overpasson próbáltatok szerencsét a GIWU ellen. Szerintetek miért lehet az, hogy folyton ugyanazok a pályák pörögnek. Mit gondoltok a jelenlegi magyar CS-ről? Magatoknak milyen jövőt szántok benne?

beeGODSajnos a VALORANT miatt sok olyan magyar játékos van aki abbahagyta a CS-t, viszont ettől függetlenül is vannak csapatok, akik sok időt fektetnek bele. Ez kell is ahhoz hogy erősebb legyen a magyar mezőny. Inferno a legerősebb pályánk, emellett az Overpasst is és a Traint gyakoroljuk leginkább. Overpasst leginkább azért nem játszottuk, mert bannolni szokták, Trainen pedig nem gyakoroltunk túl sokat eddig.

S3RGI: Szerintem a fő oka annak, hogy főként Mirage-t és Infernót játszik mindenki, hogy a legtöbb csapat a bajnokságban mix, és ezek a pályák kedveznek a mixeknek. Könnyű támadni és védeni egyaránt. GIWU ellen azért gondoltunk Overpassra, mert  eléggé csapatpálya, viszont kijött, hogy az utóbbi hetekben az ötödik fix játékosunk hiány miatt nem tudtunk rendesen gyakorolni. Jelenleg a magyar CS-ben szerintem csak a Salamandernek van esélye nagyobb szintre jutni. Nem tudom, hogy mi milyen szintig juthatunk el, remélhetőleg egy új taggal lendület is érkezik a csapatba.

Tényleg annyira egyértelmű, hogy a Salamander behúzza a bajnokságot? Hogyan látjátok jelenleg a mezőnyt?

beeGODSzerintem igen, a Salamander az aimban és csapatjátékban is sokkal előrébb van mint a többi csapat.

S3RGI: Igen, elég egyértelmű a Salamander győzelme, mivel jelenleg ők sokkal magasabb szinten vannak, mint minden más magyar csapat. Nem gyenge a mezőny, viszont a VALORANT érkezésével mindenki sokkal kevesebbet játszik , így kicsit meggyengült a mezőny.

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted továbbjut a K&H MNEB rájátszásába a LvL Up?

  • 24 %
  • 76 %