Szervezzétek a csapatokat, május 23-án indul az EBL 7. szezonja

Szervezzétek a csapatokat, május 23-án indul az EBL 7. szezonja

Magyarország is tagja az EBL-nek, két hazai csapatért már biztosan szoríthattok.

A Team Plague domináns játékkal behúzta a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második LoL szezonját, ezzel megváltotta jegyét az EBL 7. szezonjának zárt selejtezőjébe. A WiLD Multigaming az EBL oszlopos tagja volt már hosszú ideje, azonban a legutóbbi kiírásban nem jött ki számukra a lépés, ezért meg kell vívniuk a csatát a visszakerülésért. Ez azt jelenti, hogy két magyar szervezet biztosan megküzdhet a Balkán régió hivatalos LoL ligájába való bekerülésért, de a selejtezőkön bárki részt vehet, aki a kontinensnek ezen részén alapít csapatot.

A nyílt kvalifikációk május 23-án indulnak, a nevezéseiteket itt tudjátok leadni. Összesen 128 hely kiadó, siessetek, nehogy beteljenek az üres slotok. A nyílt selejtező legjobbjai továbbjutnak a zárt körbe, ahol csatlakoznak hozzájuk meghívott gárdák, hogy a május végén megrendezett döntőben fény derüljön arra, hogy kik csatlakozhatnak az EBL mezőnyéhez. Az EBL 7. szezonjának kiírását, amiben minden részletet megtaláltok, itt éritek el.

Az EBL egy kiváló lehetőség arra, hogy a papíron gyengébb régiók is megmutassák magukat a legnagyobb színpadokon. A Balkán liga győztese ugyanis EU Masters Play-In spotot nyer, ahonnan akár a döntőig is eljuthat bárki, elég csak a K1CK Neosurf menetelésére gondolni. Nevezési díj nincs, vesztenivalótok sincs, mindenképp gyűjtsétek össze az EUNE-n játszó társaitokat, akik betöltötték 16. életévüket és vessétek bele magatokat a nyílt selejtező forgatagába!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indultál már valamilyen LoL versenyen?

  • 25 %
  • 13 %
  • 25 %
  • 38 %