Forr a levegő a TSM körül, Kobbe visszatér a LEC-be

Forr a levegő a TSM körül, Kobbe visszatér a LEC-be

Egy kiszivárgott beszélgetés tematizálja a LoL legnagyobb fórumait.

Az NA LCS még az offseasonben sem mentes a pletykáktól és botrányoktól. Ezúttal a TSM csapatának e-sportokért felelős elnöke, Leena Xu vetette el a sulykot, amikor Doublelift élő streamjében azt ecsetelte a telefonban, hogy semelyik csapat sem szeretné Dardochot leigazolni.

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A rövid klip átlépte a 300 000 megtekintést, miközben felrobbantotta a legnagyobb LoL-os fórumot. A Reddit közössége egyszerűen nem érti, hogyan történhetett meg egy ilyen beszélgetés úgy, hogy Doublelift mindent hallhatott belőle. Leena és DL párkapcsolata tény, ahogy az is, hogy a fiatal hölgy a TSM e-sportokért felelős elnöke. A megtörtént eset arra enged következtetni, hogy DL olyan információk birtokába juthat, miközben egyszerűen csak otthon tartózkodik, ami egyáltalán nem tartozik rá. Főleg annak tudatában furcsa ez, hogy nemrég még a Team Liquid csapatát erősítette az ADC legenda.

Miután nyilvánosságot kapott a felvétel, egyből felerősödtek azok a hangok, akik megkérdőjelezik a TSM mögött álló vezetői stáb kompetenciáját. TSM Reginald és Leena Xu is hosszú közleményt adott ki, amiben sajnálják a történteket és nyilvánosan bocsánatot kérnek Dardochtól, a csapat jelenlegi junglerétől. Reginald továbbá kitért arra, hogy Leenának semmilyen beleszólása nincs a csapat összetételébe, ez csupán két ember hatáskörébe tartozik. Az biztos, hogy Dardochnak csapatot keres a TSM, de egyelőre nem találtak olyan szervezetet, aki örömmel tenné be a 22 éves játékost a kezdőjébe. 

Imaqtpie reagált a történtekre, majd kitért arra, hogy Dardoch érdekében fel kéne lépnie a játékosok szövetségének, azonban erre vajmi kevés esély van. Az érdekképviselet elnöki székében ugyanis Darshan ül, az alelnöki pozíciót többek között Bjergsen és Doublelift tölti be. Dardochra nehéz idők várnak, miközben Spica már készülhet arra, hogy átvegye elődje posztját. 

Mindeközben a Misfits Gaming bejelentette, hogy Bvoy eddigi munkáját szeretnék megköszönni és Vizicsacsi egykori csapattársával, a TSM volt ADC-jével, Kobbeval a fedélzeten veszik fel a harcot az ellenfelekkel a LEC 2020-as nyári szezonjában. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!