Megérkezett a Mafia: Trilogy hivatalos kedvcsináló videója

Megérkezett a Mafia: Trilogy hivatalos kedvcsináló videója

Jövő héten jön a nagy leleplezés, addig ezzel kell beérnetek.

A 2000-s évek egyik meghatározó akció-kaland játéksorozatáról már egy ideje lehet tudni, hogy megújulhat, mivel a hivatalos Twitter fiókon a "Család", az "Erő" és a "Tisztelet" szavak bukkantak fel mindenféle kontextus nélkül. A találgatások azonnal beindultak, de a legtöbben arra voksoltak, hogy a korábbi részek akár remasterelt változatban térhetnek vissza. Ez nem lenne túl nagy meglepetés, ugyanis egyre inkább ebbe az irányba mozdultak el a fejlesztők, elég csak a Call of Duty: Modern Warfare 4 felújított változatára, vagy a szeptemberben érkező Tony Hawk's Pro Skater sorozatra gondolni.

A Mafia: Trilogy első teasere egyelőre nem árul el túl sokat. Vito Scaletta és Joe Barbaro a második részek bukkannak fel a videóban, majd hozzájuk csatlakozik Lincoln Clay a harmadik részből. A rövid klipben egy titokzatos alak sziluettje is látszódik, aki akár Tommy Angelo is lehet. Ha tényleg utóbbi látható a mozgóképen, akkor a trilógia teljessé válik és jöhet a sokak által várt remaster verzió.

A hivatalos bejelentésre 2020. május 19-én 18:00-kor kerül sor, addig lehet nyugodtan találgatni, ugyanis a 2K semmilyen konkrétumot nem adott ki egyelőre a kezei közül. Az ismerős arcok akár a kedveteket is meghozhatják, hogy újra kipörgessétek valamelyik részt. Ha jót akartok magatoknak, akkor a harmadikat inkább tegyétek félre és az első két felvonással próbálkozzatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!