17.2-es Battlegrounds patch és ingyenesen megszerezhető Nemsy portré érkezett

17.2-es Battlegrounds patch és ingyenesen megszerezhető Nemsy portré érkezett

Mostantól bárki beállíthatja magának Nemsyt, ha eddig esetleg nem tudta megszerezni a Warlock hősportréját.

Tyrande után újabb hősportré került be a Hearthstone játékon belüli boltjába. Nemsy Necrofizzle bárki számára megkaparintható teljesen ingyen, nem kell hozzá Fireside Gatheringen részt venni. Emellett a 17.2-es Battlegrounds frissítést kell megemlíteni, ami három új hőst emelt be a kedvelt játékmódba.

A frissítés egyik legfontosabb eleme, hogy kikerült az elérhető minionok listájáról a Dire Wolf Alpha, helyére érkezett meg az 1 goldért megvásárolható Rabid Saurolisk.

A választható hősök listája három új delikvenssel gyarapodott.

Maiev Shadowsong

Az Imprison 1 aranyért cserében két kör után +1/+1-es buffal a kézbe adja a Bob kocsmájában kiválasztott miniont.

Kael'thas Sunstrider

Minden harmadik megvásárolt minion +2/+2 statot kap. Kifejezetten erős passzív képességet kapott a tűzlabdákkal dobálózó mágus.

Lady Vashj

Minden egyes kocsmafejlesztés után a passzív képesség hatására lecserélődnek a minionok. Az újak mindegyike magasabb Tierből érkezik meg a kocsmába, lesz miből válogatni. 

Végül, de nem utolsó sorban olyan frissítést épített be a HS kliensébe a Blizzard, amire már évek óta vártak a kártyások. A gyűjteményben összerakott deckek sorrendjét mostantól szabadon lehet variálni, ami igazából csak egy kényelmi funkció, de már rég bekerülhetett volna a játékba. Ha ilyen ütemben halad a Blizzard, akkor talán még arra is van esély, hogy egyszer beépített Tourmament Mode-ra ébrednek fel a játékosok.

Kövess Minket!



Neked megvolt már korábban Nemsy?

  • 16 %
  • 84 %