K&H MNEB CS:GO 10. forduló - Két vereségbe is beleszaladt a Genesis Gaming

Dupla Salamander meccsel érkeztünk el a 10. fordulóhoz.

Ahogy a 10 forduló menetrendje, úgy a csapatok felállása is a feje tetejére állt kicsit. Három mérkőzést játszottak ma este a K&H MNEB CS:GO csapatai, köztük a Salamander és a Genesis korábban elmaradt mérkőzésére is ma került sor. Nézzük milyen volt a kis túlzással az első szezon döntőjének is betudható mérkőzés és mit játszottak a többiek.

Salamander vs Genesis Gaming

Kitiltott pályák: Train (Genesis), Vertigo (Sala), Nuke (Genesis), Dust2 (Sala), Overpass (Genesis), Inferno (Sala)

Bár tavaly áprilisban mindkét ötös felállása más volt kicsit, a mag mindkét oldalon megmaradt. Az első szezon döntőjében is sor került Mirage-ra, akkor a hosszabbításban tudtak nyerni Aaronék, most viszont egy fokkal könnyebb dolguk volt.

Maga biztos CT oldallal kezdett a Salamander, Kamion ugyan majdnem megmentette csapatának a pisztolykört, de végül torzsi és az USP erősebb volt 1v1-ben. Négy kört is megnyert a Sala mire a Genesis sikeresen tudott támadni, utána viszont 4-3-as, majd 5-4-es állást is sikerült kiegyenlítenie fleavéknek.

A vezetést viszont egyszer sem tudták átvenni, 5-5-nél rákapcsolt a Salamander és hiba nélkül húzták be az első játékrész maradék körét. A térfélcsere után sem hibáztak sokat torzsiék, a pisztolykört ugyan megnyerte a Genesis Gaming, a force körrel azonnal visszavágott a Salamander.

Pontos, brutális támadóköröket játszott a Sala, gabessonéknak egyszerűen nem volt ellenszerük. Meglőtték a kötelezőt, de a Salamander így is fölényesen, 16-6-os végeredménnyel nyerte meg a mérkőzést.

A 10. forduló maradék két mérkőzése is Mirage-on zajlott, nem véletlenül ez a magyar játékosok 99%-ának a kedven pályája. Ahogy arra sokan számítottak, torzsiék az LvL UP elleni meccset is magabiztosan húzták be. Volt néhány szép köre az új ötödikkel játszó zancuéknak, de hat körnél nem nyertek többet.

A WiLD és a Genesis összecsapása már szorosabb volt. Bár mindkét csapat játékosait csábítgatta mostanában a VALORANT, azért a CS:GO-s izommemóriák örökké megmaradnak. Igazi veteránok játszottak mindkét térfélen, ám a támadó WiLD ellen nem tudott mit csinálni a Genesis. Az első félidő egyértelműen a vadaké volt, végül pedig 16-11-es végeredménnyel nyerték meg a meccset.

A K&H MNEB CS:GO liga 10. fordulójában lejátszott további meccsek eredményei:

  • LvL UP 6:16 Salamander
  • WiLD MultiGaming 16:11 Genesis Gaming

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!