Megismételte a lehetetlent a Békéscsabai E-sport Egyesület! - K&H MNEB CS:GO 11. forduló

Megismételte a lehetetlent a Békéscsabai E-sport Egyesület! - K&H MNEB CS:GO 11. forduló

Az utóbbi hetek legizgalmasabb mérkőzéseit játszották ma a csapatok.

A 11. fordulónak is kevesebben, összesen hat csapat vágott neki. Tegnap nagyon jól játszott a WiLD és ugyanezt tudták hozni ma is az LvL UP ellen. De ma este volt a Genesis és a BEE visszavágója is. A csapatok első találkozásánál a békéscsabaiak voltak erősebbek, akkor Mirage-on, most viszont Dust2-n játszottak a felek. Nézzük ezúttal milyen végeredményt zártak.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs Genesis Gaming

Kitiltott pályák: Overpass (Genesis), Nuke (BEE), Vertigo (Genesis), Train (BEE), Inferno (Genesis), Mirage (BEE)

Sokan esélyt sem adtak a BEE játékosainak, de az igazság az, hogy ugyanez volt a helyzet a két ötös első találkozásakor is. Akkor egy roppant szoros meccset játszottak és sokan erre számítottunk most is. A tegnapi három Mirage után meglepő volt, de ez a meccs nem azon a pályán zajlott, hanem Dust2-n. 

Azon a Dust2-n, ami általánosságban inkább a támadóknak kedvez, ennek ellenére mégis a CT-ben startoló BEE kezdte jobban a meccset. Fleavék viszont azonnal kiegyenlítettek, nem működött az első körös B rush, de az A hosszú támadás a másodikban már annál inkább.

Nem vitték túlzásba a támadásokat gabessonék, pontos gránátokkal és gyors berobbanásokkal operáltak a pálya minden szegletén. Egy darabig ez működött is, de a CT-k azért be tudták húzni a kötelező köreiket.

Sőt, védekezőként remekül játszottak, hamar le tudták dolgozni a hátrányukat, 6-6-nál pedig utol is érték a Genesist. A kezdeti körök után egyszerűen nem talált fogást a békéscsabaiak védelmén a Genesis, gubiék 8-7-es aránnyal nyerték meg a félidőt. A Genesisnek pedig bőven volt min izgulnia, a pisztolykört ugyan megnyerték és így növelni tudták a köreik számát, de a BEE azonnal visszalőtte őket, mihelyt teljes felszereléssel tudtak nekivágni a körnek.

Szinte körről körre volt erősebb a BEE. Hiába volt a Genesis oldalán a tapasztalat, a veteránok tűzereje, a Békéscsabai E-sport Egyesület a visszavágón is erősebb volt és 16-13-as végeredménnyel ismét megverték a Genesis Gaming csapatát.

A K&H MNEB CS:GO liga 11. fordulójában lejátszott további meccsek eredményei:

  • LvL UP Esport 12:16 WiLD MultiGaming
  • Budapest Five 9:16 Salamander

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!