Új nyereményjáték az Esport1 Piacon, gazdára talál egy Noblechairs EPIC gamer szék

Új nyereményjáték az Esport1 Piacon, gazdára talál egy Noblechairs EPIC gamer szék

Az értékes székért egy hónapon keresztül lehet jelentkezni, akár többször is, ez idő alatt pedig rengeteg pontot gyűjthettek.

Új termékkel bővült az Esport1 Piac, a következő hetekben, egészen pontosan május 15. és június 15. között lehetőségetek nyílik lecsapni egy Noblechairs EPIC gamer székre. De mit is kell tenni ahhoz, hogy bekerülj a kalapba? Vegyük át gyorsan!

  1. Lépj be a felhasználódba (Ha még nincs, regisztrálj egyet!)
  2. Látogass el az Esport1 piacra
  3. Válts ki egy kupont a Noblechairs Epic nyereményjátékára
  4. A kapott kuponkódot aktiváld a nyereményjáték oldalon
  5. Dőlj hátra, és vár..., dehogy is, akárhány kupont feloldhatsz, hiszen minél több a beváltott kuponod, annál nagyobb az esélyed, szóval irány farmolni az E1 pontokat
  6. Ha már úgy érzed, hogy elég kuponnal neveztél, akkor dőlhetsz hátra

Nem tudod mi az az Esport1 közösség, az Esport1 Piac? Vegyük át ezt is!

Az Esport1 közösséget az Esport1.hu-n regisztrált olvasók alkotják, akik a fiókjuk adta funkcióknak köszönhetően menő dolgokat tehetnek meg. Kommentelhetnek az oldalon, szavazhatnak, reakciókat oszthatnak ki, mindezért pedig E1 pontokat kapnak, amiket aztán beválthatnak a Piacon, többek között a Noblechairs nyereményjátékra is, de sok más is található ám ott. Ha szeretnél csatlakozni, először is hozz létre egy felhasználót a weboldalon. Ezután teljesítsd a bevezető küldetést, és már indulhat is a pontgyűjtés. Az Esport1.hu-n voltaképp éjjel-nappal gyűjtheted az E1 pontokat pusztán azzal, hogy aktív vagy az oldalon. Olvass cikkeket, szól hozzá, reagálj rájuk, szavazz a szavazásokon, nézz közvetítéseket, teljesítsd a küldetéseket, hiszen minden pontot ér.

  • Egy cikk elolvasása 1 pont
  • Egy kommentelés 1 pont
  • Egy szavazás 3 pont
  • Egy emoji használata 1 pont
  • Bejelentkezve, az oldalon nézett közvetítések minden percben 1 pontot adnak
  • A napi küldetések 30 pontot érnek
  • A spéci napi küldetések 40 pontot, vagy akár még többet
  • A heti küldetések 100 pontot
  • Az alkalmi küldetések pedig általában ennél is többet
  • Végül pedig egy ideiglenes akció keretén belül, ha megváltoztatod a jelszavadat, 1000 pontot kapsz, ami azonnal egy kupon

A Noblechairs EPIC nyereményjáték idején minden hétvégén egy különleges küldetéssel is várunk titeket, "Gamer ünnep a hétvége" címen néhány egyszerű feladat után 250 E1 pont üti a markotokat. Az első küldetés már aktív, ne maradj le róla.

Ha sok pontot szeretnél, ajánljuk figyelmedbe az oldal következő részeit

Figyeld, hogy mikor indul közvetítés az Esport1.hu-n, megéri nézni őket, hiszen percenként 1 pont jár a követésükért. Telefonról és gépről egyaránt követhetőek!

Az adások mellett ne feledkezz meg a küldetésekről sem, igen gyakran naponta több küldetéssel is várunk. Ezeket is megtalálhatod a weboldal szélén.

Ha pedig már van elég pontod, akkor irány a PiacA sorsolás június 24-én lesz, addig is sok sikert kívánunk mindenkinek!

Ha valamilyen kérdésed merül fel, netán segítségre van szükséged, keress minket Facebook üzenetben.

Frissítés - 2020.06.15. 12:00

A nyereményjáték időtartamát meghosszabbítottuk, szelvényeket egészen június 22-ig oldhattok fel, a sorsolás viszont már június 23-án megtörténik majd!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!