Most már te is beszerezheted az új Neon Rideres perifériákat

Ha menő és minőségi egeret keresel, ne nézelődj tovább!

Valljuk be őszintén, ha valamire, akkor a perifériákra kényesek a PC-s játékosok. Mindig a lehető legjobbat keressük az egerekből, billentyűzetekből, de egérpadokért is kicsengetünk jóval nagyobb összegeket, mint ahogy azt egy egyszerű ember gondolná.

A SteelSeries mindig is a közkedvelt és minőségi márkák közé tartozott, ha perifériákról beszélünk. Ráadásul ők már a múltban hoztak létre olyan termékeket, amiket kifejezetten a CS:GO játékosok ízlésére szabtak. Lőhettünk már Fade, de Hyper Beast skinek egérrel is, most pedig a legújabb dizájn, a Neon Rider.

A dán cég legújabb egere és egérpadjai az egyik kedvenc AK-47 skinünket viseli. Pár napja jelentették be a termékeket, mára pedig már mindegyik meg is vásárolható. a SteelSeries Sensei Ten egér 79,99 euró (kb. 27 ezer forint), a QcK large egérpad 19,99 euró (kb. 7 ezer forint) a QcK Prism XL pedig 69,99 euró, vagyis körülbelül 24 ezer forint.

Nem kevés pénz, ellenben a már megszokott minőség szinte garantálható. Ha éppen perifériákat kerestek, akkor érdemes a Neon Rider termékekre is vetnetek egy pillantást, a lenti képre kattintva megnyílik a galéria, ahol megnézhetitek a SteelSeries eddigi, kifejezetten CS:GO játékosoknak szánt termékeit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!