Fehéroroszország ellen javíthat 20:00-tól a magyar LoL válogatott!

Fehéroroszország ellen javíthat 20:00-tól a magyar LoL válogatott!

Gellerékre ezúttal egy gyengébb ötös vár az Idézők Szurdokában.

Portugália ellen kezdte meg a csoportköröket a magyar LoL válogatott a #StayHome European Nations Cup jótékonysági tornán. Bár magyar szemszögből nagyon jól indult a meccs, gyorsan magukra találtak a portugálok és fokozatosan elléptek Pareszéktől. Szívósan védekeztek a magyar srácok, de nem tudtak mit kezdeni Aphelios hatalmas sebzésével, ami a 42. percben győzelemre vezette az ellenfelet. Ha lemaradtál volna a meccsről mindenképp nézd vissza!

A folytatásban Fehéroroszország vár a Kubu - Paresz - Sk1nzor - BENZZ - geller ötösre, akik jelentősen gyengébbnek tűnnek papíron, mint a portugálok. A kötelező győzelmet elméletileg nem lehet elvenni a magyaroktól, de nem szabad leírni egyetlen nemzeti válogatottat sem.

A mérkőzést élőben követhetitek az Esport1.hu-n, valamin az Esport2tv Twitch csatornán. Ne feledjétek, hogy az egész bajnokság alatt támogathatjátok az Országos Mentőszolgálatot, akik minden erejükkel azért harcolnak, hogy a bajbajutottak segítséget kapjanak legyenek bármilyen nehéz helyzetben!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!