Ez most nem a magyar LoL válogatott napja volt

Ez most nem a magyar LoL válogatott napja volt

A korai előnyt nem sikerült győzelemre váltani a magyar csapatnak.

A portugálokkal meggyűlt a magyar LoL válogatott dolga a csoportkörök első fordulójában, de itt volt a lehetőség, hogy Fehéroroszország ellen javítsanak. Ez történt a #StayHome European Nations Cup jótékonysági kupa második fordulójában!

Fehéroroszország vs Magyarország (Bo1)

A mérkőzésbe mindkét csapat úgy érkezett meg, hogy porszem került a gépezetbe. Az egyik oldalon a megfelelő Summoner Spellt nem sikerült kiválasztani, a másikon furcsa rúnák tűntek fel a hősökön. Ennek ellenére lejátszották a felek az összecsapást, ami kiválóan indult Pareszék szempontjából. BENZZ és geller 2v2-ben simán nyerte a párharcokat boton, Paresznek és Kubunak sem volt gondja a farmolással, egyedül Sk1nzor volt az, aki nem tudott ellépni mides párjától. 

Koda Nidaleeja tartotta csak a lépést a magyarokkal, a többi ösvényen jelentősebb hátrányokkal is számolniuk kellett a beloruszoknak. Főleg Ezreal és Annie nem találta a helyét a Szurdokban, ennek is köszönhető, hogy 8000 arannyal is vezettek BENZZék. Azonban ekkora aranykülönbség ellenére is kiválóan védekezett a fehérorosz ötös, majd elkezdték megfordítani a csapatharcokat.

Beindult Nidalee és Jax, akiknek a hátán folyamatosan ott nyújtózott egy Yuumi, aki minden is képes volt kihealelni. Egy rossz Elder hívás után elhozták a fehéroroszok a Baront és végigdarálták miden a bázist.

Győztes: Fehéroroszország

Jövő héten Belgium ellen megszerezhetik a becsületgyőzelmet gellerék, nézzétek akkor is közvetítést és szurkoljatok a magyar LoL válogatottnak. Jótékonykodni akkor és most is tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyeri a belgák elleni Bo1-et?

  • 63 %
  • 37 %