Hajszálon múlt a továbbjutást, de így is újabb meghívást kapott a Salamander!

Hajszálon múlt a továbbjutást, de így is újabb meghívást kapott a Salamander!

Indul a Home Sweet Home ötödik felvonása, a csapatok között ismét a Salamanderrel.

Veretlenül vezetik a K&H MNEB CS:GO ligáját és külföldi versenyeken is egyre jobb eredményeket érnek el. A Home Sweet Home negyedik hetének rájátszásába ismét bejutott a Salamander, ám onnan ismét kiestek az első meccset követően. Sebaj, jön a HSM legújabb, ötödik felvonása, ahol szintén játszik majd a magyar csapat.

Ráadásul most is meghívást kaptak a szervezőktől! Elsőként a verseny harmadik hetében játszottak torzsiék, akkor még a nyílt selejtezőkből jutottak be. Utána viszont, ahogy most is, már a meghívott csapatok között szerepeltek. 

Pénzdíjas helyezést eddig nem sikerült megcsípniük, de majd most! Csoportjukban az AGO, a Hard Legion és a SMASH szerepel, nem könnyű ellenfelek, de a lengyeleket már sikerült legyőznünk múlthéten is. Akkor a Sprout által utunkat a rájátszásban, de így is egy izgalmas, szoros meccset játszott a Salamander, amit majdnem meg is nyertek.

Miután mindenki megnyerte a saját pályáját (Train 16-14 és Overpass 16-12), Dust2 volt a decider, ami szinte a legvégéig úgy is nézett ki, hogy magyar győzelemmel ér majd véget. 14-11-es, majd 15-13-as vezetésnél buktuk el sajnos a legfontosabb köröket, a hibákat pedig magunkkal vittük a hosszabbításra is. Végül 22-19-es Sprout győzelemmel ért véget a pálya és a meccs is.

A Home Sweet Home mellett a K&H MNEB keretei között is pályára lép a héten a Salamander. Most is dupla forduló lesz, szerdán ráadásul két Salamander meccsel is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!