Újra egy csapatban a Virtus.pro legendái!

Újra egy csapatban a Virtus.pro legendái!

Itt a legújabb lengyel csapat TaZ vezetésével, reméljük tovább bírja majd, mint az eddigiek.

A pasha-féle Virtus.pro szétesése után óriási mélyrepülésbe kezdett a lengyel CS:GO. Azóta sem sikerült újra fellőnie magát lengyel csapatnak a CS:GO nagy térképére, pedig töretlenül próbálkoznak.

Lassan megszámolni is nehéz például az ex-VP TaZ projektjeit. Kinguin, devils.one, Aristocracy, mindegyik dugába dőlt rövid idő után, de talán majd most. A Virtus.pro Major győztes veteránja ismét életre hívott egy új csapatot, három feltörekvő lengyel játékossal és hajdani csapattársával, NEOval.

Az előkészületekről már hónapokkal ezelőtt is hallottunk, de csak tegnap délután jelen tették be a végleges felállást. Az új ötös HONORIS névre hallgat, teljes egészében lengyel játékosok alkotják, köztük két legendás veterán, NEO és TaZ.
Mellettük játszik majd Daniel "STOMP" Płomiński, akit legutóbb az Illuminar Gaming színeiben láthattuk, Kamil "reiko" Cegiełko, akit talán az x-kom csapatából ismerhettek és Wojciech "prism" Zięba, aki korábban a Pompa Team ötösét erősítette.

Mi tagadás, annak aki nem követi a lengyel CS-t elég ismeretlenül hangozhatnak a játékosok nevei. Ettől függetlenül reméljük, hogy végre egy működő ötös állt össze és talán újra a legjobbak között láthatjuk majd a régi VP veteránjait is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!