Befutottak a Hearthstone nerfek és buffok, ezeket a deckeket érdemes pörgetni

Paladin, Priest és Druid paklival is nagyot mentek a játékosok.

Nyolc nerfet és négy buffot hozott a 17.2.1-es Hearthstone frissítés, ami felforgathatja a kicsit berozsdásodott Standard metát. A Tempo DH - Enrage Warrior - Zoo Lock - Highlander Hunter négyes mellett jó eséllyel megjelenhetnek olyan deckek, amelyeket eddig csak a legbátrabbak mertek bevállalni. A patch élesedése utáni első órákban többen azonnal belevetették magukat a ranked mérkőzések forgatagába, ezek a deckek váltak be nekik!

Malygos Druid

Deck kód: AAECAZICBLQDxQT2rQP5tQMNQP4B0wPEBrmUA9ulA4yuA+S6A+W6A+i6A+y6A+66A++6AwA=

Az első néhány lap alapján egy átlagos Spell Druidnak tűnhet a deck, azonban az Imprisoned Satyr elárulja, hogy itt másról van szó. A nagy lényekre ható manacsökkentés miatt nem nehéz előadni a tökéletes OTK kombót (Alex + Maly + Moonfire + Moonfire + Inner + Inner + Swipe), azonban akkor sem kell kétségbeesni, ha Ysera, Unleashed jöhet ki idejekorán. Value és burst is lapul a deckben, azonban egy gyors Aggro változat megkeserítheti az életét.

Libram Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBu0F4p8D/KMDkK4D/LgDhMEDDPsBnALcA/YHlaYDiK4DyrgD/bgD6rkD67kD7LkDysEDAA==

Az új meta egyik legnagyobb nyertese lehet a Libram Paladin, aminek ez a verziója Exotic Mountsellerrel és 0 manás Libram of Wisdomokkal képes őrült boardot építeni már a 7-8. körben is akár. A neutral lapok miatt nem működnek a "Pure Paladin" kártyák, de itt nem is ez a lényeg.

Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GBNaZA6mlA86+A6TVAw34AuUEyJ0Dr6UD0qUDmrYDk7oDlroDm7oDsLoD6boD5r4Do9UDAA==

Az egyik leggyűlöltebb Combo deck visszatért, immár Divine Spirit nélkül. A nagy életerővel rendelkező lények és az Inner Fire kombinációja eldöntheti a meccseket viszonylag hamar, de a legnagyobb fenyegetést továbbra is High Priest Amet jelenti, amit kötelező azonnal leszedni, vagy pillanatokon belül vége az összecsapásnak.

Highlander Shaman

Deck kód: AAECAaoIHsUE9QT+Bf8FsgaKB62RA4qUA7mZA8WZA6GhA6WhA/yjA4SnA5CnA7mtA7utA/6uA6qvA9CvA4GxA5GxA9uyA+O0A+a3A9u4A+S4A9PAA5PCA7XJAwAA

Elképesztő mennyiségű dustot kell rááldozni a pakli legyártására, de végre működhet a Control Shaman "Reno" verzióban. A buffolt The Lurker Below tökéletesen beleillik ebbe a verzióba, amivel bátran próbálkozzatok, ha valamilyen véletlen folytán megvan hozzá az összes lap.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!