Kettőből kettő, magabiztosan zakatol a Salamander a hibátlan alapszakasz felé

Kettőből kettő, magabiztosan zakatol a Salamander a hibátlan alapszakasz felé

Maratoni hosszúságú volt a 12. forduló, a Salamander pedig mindkét meccsét megnyerve zárta a napot.

Mondhatni rangadó egy Salamander vs WiLD összecsapás, legyen szó bármilyen játékról. A K&H MNEB második szezonjában az R6S és a CS:GO ligában találkozhatnak a csapatok, ma pedig a két CS:GO ötös csapott össze egymással, méghozzá Mirage-on.

Salamander vs WiLD MultiGaming

Kitiltott pályák: Nuke (WiLD), Inferno (Sala), Train (WiLD), Overpass (Sala), Vertigo (WiLD), Dust2 (Sala)

A második szezonban rögtön az első héten már játszott egymás ellen a két alakulat. Akkor nem Mirage hanem Vertigo volt a pálya és a vadak mindössze három kört tudtak hozni torzsiék ellen. Most azért más képet kaptunk a csapatok erőviszonyáról, egy egészen szoros és izgalmas mérkőzést játszottak.

Az elveszített pisztolykör után hamar magához tért a WiLD, erős és eredményes támadásokat játszottak, legtöbbször A lerakón. A B védelem nagyon erős volt, pár próbálkozás után fel is adták, Mirage másik lerakója viszont működött nekik, egy darabig. Oda-vissza pattogtak a körök az első 10-12 körben, de végül az elveszített force vásárlások miatt megcsappant a WiLD bankja és 10-5-ös részeredménnyel a Salamander volt erősebb az első játékrészben.

CT-ben már sokkal nehezebben indult be a WiLD MultiGaming, jó pár kört támadott már a Salamander, mire meglett hussaRék első köre a meccs védekező oldalán. Torzsiék már nagyon közel voltak a meccspontot jelentő 15. körhöz, a WiLD viszont még nem adta fel, néhány körig eredményesen zárkóztak fel a világranglista 49. helyét elfoglaló Salamanderrel szemben.

A győzelemhez viszont ez kevés volt. Ahogy az első félidőben, úgy a másodikban is néhány kör után kiismerte a WiLD játékát a Sala és végül magabiztosan, 16-10-es eredménnyel zárták le a meccset.

A K&H MNEB CS:GO liga 12. fordulójának további eredményei:

  • KmK 16:14 LvL UP Esport
  • Salamander 16:0 GIWU
  • WiLD 16:8 BEE
  • Genesis Gaming 4:16 Budapest Five

Nem maradunk CS:GO nélkül a hét további részében sem! Holnap jön a K&H MNEB CS:GO ligájának 13. fordulója, szombaton DreamHack Masters Spring meccseket nézhettek majd, de azok is megtalálják majd kedvencüket, akik más e-sportot zártak a szívükbe. Pénteken folytatódik a PUBG kupa, szombaton a Rainbow Six: Siege-é lesz a főszerep a K&H MNEB közvetítésén, vasárnap pedig már a Hearthstone liga döntőjén szurkolhatnak majd a mesekártya szerelmesei.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!