"Simán nyernünk kellett volna a tavalyi szezont" - hussaR & arbie interjú

A WiLD Multigaming két prominens tagjával beszélgettünk a K&H MNEB erőviszonyairól és a jövőbeli terveikről.

A szezon eleje óta a tabellán fixen a második helyen tanyázik a WiLD Multigaming, akik nemrég cserére is kényszerültek. A csapat irányítójával, Huszár "hussaR" Bencével, és a válogatott keretbe is bejutott, Holecz "arbie" Kornéllal beszélgettünk többek között arról, hogy miként látják a jövőjüket.

Tavaly a HoP-pal hasonló helyzetben voltatok, mint most. Három erős csapat közül, ti voltatok az egyik. Domináltatok az alapszakaszban, de végül a döntő nem lett meg. Mi változhat ezúttal?

hussaR: Ott annyiban más volt a helyzet, hogy torzsi és én nem indulhattunk el, hiszen akkor még nem járt le a 2 éves eltiltásunk. Tigenééknek köszönhetően tudtunk torzsival bekerülni. Harmadik helyen végeztünk sajnálatos módon, mivel a Salamander elleni meccs előtt Szarvas elment inni és teljesen másnapos volt az egyik carry emberünk, pedig  szerintem még mixben is szinte nulla készüléssel simán meglett volna az offline döntő. Most igazából K&H MNEB elején volt egy kis készülés, de ahogy bejött a képbe a VALORANT, illetve egy pár kiégés, ez is abbamaradt.

arbie: A tavalyi szezonnak a Nice Gaminggel futottam neki és a negyedik helyen végeztünk a verseny végén, ami az akkori mezőnyt elnézve nem volt rossz eredmény. A mostani K&H MNEB-re csapattal igazából csak a szezon elején gyakoroltunk, de ez sajnos azóta abbamaradt.

hussaR a 2019-es V4FSF-en

Szarvasmarhával (crazyd33R) vágtatok neki az MNEB-nek, ám két hete markk vette át a helyét. Mi ennek az oka? Illetve meg vagytok elégedve az új ötödik teljesítményével?

hussaR: Szarvasnak VALORANT versenye volt az egyik meccsnapon és 72 óránk van meccset elrakni, de későn szólt és emiatt kicsúsztunk az időből és cserélnünk kellett. Alapból kaptunk a cseréért büntetést, így egyértelmű volt, hogy markkal nyomjuk tovább, hiszen ő legalább csézik. Mondjuk a csapatunkból ez csak rá és arbiera igaz. Crk és  Blaze wowozik én pedig LoL-lal játszom leginkább.

arbie: Ahogy már hussaR leírta Szarvasnak VALORANT versenye volt, de mivel későn szólt így kicsúsztunk a 72 órás meccs elmozgatási időből. Markk eddig nagyon jól teljesít és szerencsére hasonló játékstílusa van mint Szarvasnak.

A Gamerzone ötöse a 2019-es V4FSF-en. Balról jobbra: hussaR, SzarvasMarha, arbie, torzsi, kory

Arbie, te a nemzeti válogatottnak is a tagja vagy, ahol freelancernek jelöltek meg. Átmeneti csapatnak tartod a WiLDot? Esetleg mégis számolsz velük komolyabban? Mik a terveid a jövőben?

Arbie: Igen a nemzeti válogatott tagja vagyok, itt is szeretném megköszönni Flashnek, hogy megadta a lehetőséget, így játszhatok a válogatottban. A WiLD a legelején rendes csapatnak indult, de végül egy átmeneti ötös lett, ami annyiból áll, hogy MNEB-re készülünk, gyakorlunk de ennyi. A jövőbeli tervem ismét egy erős csapatban játszani, ugyanis a Gamerzone-ban eltöltött idő megmutatta, hogy mennyire jó dolog magas szinten játszani a CS-vel.

hussaR: Ha jönne valami jó ajánlat, ami vonatkozhat fizetésre vagy erős teamre, abba gondolkodás nélkül belecsapnék, ha meg nem, akkor ennyi volt, marad a funolás illetve a LoL.

Idehaza verhetetlennek tűnik a Salamander, de a nemzetközi mezőnyben bele szaladtak már jó pár pofonba. Van bármilyen tervetek ellenük a jövőben, vagy ti is beletörődtetek, hogy ők a legjobbak és hogy vélhetően simán megnyerik a

hussaR: Egyértelműen ők a legjobbak itthon. Rajtuk kívül minden magyar csapat szedett-vedett s senki nem fordít rá elegendő időt, így természetesen senkinek esélye a Salamander ellen. Mondjuk torzsival és koryval nem is nehéz, jelenleg ők a legjobb magyar játékosok. Meg annyit hozzá tennék, hogy a Salamanderen kívül ott van még a Budapest Five ötöse, akik rendesen tesznek bele időt, csak hát így is más szintet képviselnek.

arbie: A Salamander egyértelműen a legjobb magyar csapat és ahogy a hazai csapatokat nézem ez még sokáig nem is fog változni. Ők azok, akik beleteszik az időt és emellett nagyon jó játékosokkal is rendelkeznek. Mindenük megvan, hogy még ennél is tovább meneteljenek a világranglistán.

Ha szurkolnál a ma esti mérkőzésen a WiLD Multigamingnek, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi linken nézni 18 órától a közvetítést!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!