Nőnek álcázta magát, de persze azonnal lebukott a trükkös csaló

Nőnek álcázta magát, de persze azonnal lebukott a trükkös csaló

Május van, de talán máris megvan az év legviccesebb csalója.

Mindenki utálja a csalókat, ebben talán az összes CS:GO játékos egyetért, sőt, bármilyen más online játék kedvelői is. Ritkán, de mégis van a csalóknak egy olyan halmaza, amik történetei könnyeket csalnak a szemünkbe, szerencsére a nevetéstől.

Emlékeztek még például arra, amikor a berlini StarLadder Major kínai nyílt selejtezőjéből azért zártak ki egy csapatot, mert mint utólag kiderült, mind az öt játékos orosz volt? Hasonlóan vicces a mostani sztori is és ez is keleten történt.

A Lenovo Legion of Valkyrie egy kifejezetten női csapatoknak szánt verseny, 1000 dolláros összdíjazással és természetesen online lebonyolítással. A szervezők már előre sejthettek valamit, hiszen minden játékostól azt kérték, hogy játék közben videochaten láthassák az arcát. És itt jön képbe sztorink főszereplője.

Az egyik játékos ugyanis feltűnően parókában, női szemüveggel, szájmaszkkal az arcán ült a monitor előtt. Ez természetesen azonnal szemet szúrt a szervezőknél is, majd miután megkérték, hogy vegye le a maszkot és láthassák az arcát, kiderült, hogy egy nőnek álcázott, valójában férfi játékos volt a chat másik oldalán.

Twitteren és Redditen is azonnal elterjedt a trükkös és egyben vicces csaló sztorija, akivel nem tudjuk pontosan mi történt. Vagy kizárták őket a versenyből mihelyt fény derült az esetre vagy egyszerűen azonnal kikaptak az első meccsükön és kiestek, erről tanúskodik a verseny ágrajza.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép forrása: youtube.com/watch?v=UFpDYctASuI

Kövess Minket!