Hirdetés

93 játékot tervez piacra dobni a következő 5 évben a Take-Two Interactive

A legjobb kérdés, hogy a 93 között szerepel-e az új Grand Theft Auto.

Hirdetés

A Take-Two Interactive a világ egyik legnagyobb videójátékokkal foglalkozó vállalata, de nem sokan tudják, hogy olyan kiadók is a birtokában vannak a cégnek, mint a Rockstar Games és a 2K. A Strauss Zelnick vezette T2 bejelentette, hogy az elkövetkezendő 5 évben nem kevesebb, mint 93 játékot terveznek megjelentetni, ami óriási mennyiségű minőségi tartalmat jelent, ha az eddigi felhozatalból indultok ki.

Karl Slatoff elnök elárulta, hogy a 93 játék mindegyike teljes értékű program lesz, ami azt jelenti, hogy a legkomolyabb évek elé néz a T2. Ebből a hatalmas mennyiségből 17 közepes méretű/arcade játék lesz, 13 a casual réteget szólítja meg, azonban 63 így is a legnagyobb tömegeknek készül. 72-t terveznek konzolokra, PC-kre és más platformokra megjelentetni, a többi mobil exkluzív cím lesz. A 93-ból "csak" 67-ért kérnek pénzt, a többit free-to-play modellben dobják majd piacra. A tervezett videójátékok közel fele valamilyen kiegészítő/folytatás lesz, 46-ot azonban teljesen újként próbálnak megszerettetni a gamerekkel.

Pontos neveket természetesen nem akart Slatoff elárulni, de az eddigi trendekből bátran kiindulhattok. Biztosra vehető, hogy az NBA2K, a Civilization és a WWE 2K sorozat megkapja majd az évenkénti folytatást és kiegészítőket, de annak is van valóságalapja, hogy a Borderlands 4 és a Red Dead Redemption 3 is elkészülhet a következő öt esztendőben. A GTA VI-ról egyelőre semmilyen információ nem szivárgott ki, de legalább a Kerbal Space Program 2-t bejelentette 2021 őszére a Private Divison csapata, ami remélhetőleg egy olyan határidő, amit tartani is tudnak a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te várod már az új GTA epizódot?

 • 81 %
 • 13 %
 • 6 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • hun_hetek 9 napja
  Remélem közte van a GTA is
  0 0 Válasz
 • taizunhun 8 napja
  Eddig szerintem nagyjából minden új GTA nagyot tudott dobbantani, nagyon kíváncsi vagyok mennyivel tudna ez fejlődni még, mert a GTA 5 tényleg különösen jó lett
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?