K&H MNEB CS:GO 13. forduló - Az alapszakasz első két helye már el is kelt!

K&H MNEB CS:GO 13. forduló - Az alapszakasz első két helye már el is kelt!

A mai győzelmük után már biztos, hogy a WiLD MultiGaming csapatáé az alapszakasz második helye.

Az utolsó meccseket játsszák a csapatok az alapszakaszban és bizony még közel sincs minden eldöntve. A Salamander első helye már biztos, a KmK viszont még simán megelőzheti a WiLD csapatát, de akár a tegnap szépen játszó BP5 is bejelentkezhet még az alapszakasz dobogójára. Nézzük, hogy ma például sikerült-e elverniük a WiLDot.

Budapest Five vs WiLD MultiGaming

Kitiltott pályák: Train (WiLD), Dust2 (BP5), Nuke (WiLD), Mirage (BP5), Vertigo (WiLD), Inferno (BP5)

Első találkozásuk meglehetősen szorosra sikerült, a Budapest Five csak egy hajszállal maradt le a győzelemről. Akkor Infernon tudtak nyerni a vadak, most viszont sokak meglepetésére nem az és nem is Mirage, hanem Overpass volt a meccs pályája.

Bár gbk óriási fejeseket pakolt USP-vel az első körben, a csipogó bomba és az idő a WiLD kezére játszott, ahogy az is, hogy Camper triplájának ellenére is megnyerték a kört a BP5 force vásárlása ellen. Brutális T oldallal kezdett a WiLD, szinte minden körben ők lőtték a nyitót, és bár sokszor megvillant a BP5 játékosok valamelyike, nyertes CT kört sokáig nem láttunk.

A WiLD oldalán hussaR és markk emelkedett ki a többiek közül, míg a BP5 mintha nem is az a csapat lett volna, akik tegnap elverték fleavéket. 8-0-ig el is elhúzott a WiLD mire eredményes kört zárt a BP5 Overpass védekező oldaláról. A dupla AWP-s védelemmel viszont olyan károkat tudtak okozni a WiLD bankjának, hogy 0-8 után 6-9-es részeredményig tudták menteni az első félidőt.

Overpass második fele már szorosabb, izgalmasabb köröket tartogatott. A pisztolykör megnyerése után fel tudott zárkózni ellenfele mellé a BP5 és a továbbiakban is működni látszódtak a seb1-féle lassú támadások. Jó pár körbe telt, mire a WiLD ellenszert talált seb1ék támadásaira, onnan viszont már nem volt megállás.

Sokkal összetettebben működött az egész meccs alatt a WiLD MultiGaming és végül magabiztos vezetéssel, 16-11-es végeredménnyel nyerték meg a BP5 elleni visszavágót. Ezzel hussaRék be is biztosították maguknak az alapszakasz második helyét, míg a BP5 jelenleg az 5. helyen áll.

A K&H MNEB CS:GO liga 13. fordulójának további eredményei:

  • BEE 13:16 GIWU
  • GIWU 7:16 Genesis Gaming
  • KmK 7:16 Salamander

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!