Hirdetés

49 Warrior karaktert húzott fel maximum szintre ez a lelkes WoW játékos

A szintezésben nincs párja, az már biztos.

Hirdetés

DesMephisto több rekordot is tart a World of Warcraft videójátékban, azonban az egész szintezős hadművelet mögött egy nemes cél húzódik. Az autizmus spektrumzavarra szeretné még jobban ráirányítani a gamerek figyelmét, amit néha túl későn diagnosztizálnak a mai napig. Ezt a betegséget nem könnyű megérteni, de ő is azon dolgozik, hogy a társadalom tájékozódjon és elfogadja ezeket az embereket olyanoknak, amilyenek a mindennapokban.

A szakállas WoW-os összesen 49 különböző Warriort húzott már fel 120-as szintre, ezzel abszolút rekordtartó ebben a kategóriában. A goblin male hősét Gizmojuggsnak, a nightborne female karakterét Smugjuggsnak, de a legbüszkébb mégis az undead male warrijára, amit Juggalonak nevezett el. Utóbbinak 15 évesen adta a különleges nevet, mivel akkoriban teljesen belebolondult az Insane Clown Posse hiphop bandába. 

Ezek az idők már elmúltak, ma már biztosan nem ezt a nevet választaná a main hősére, de az évek során hozzászokott a Juggalóhoz. DesMephisto nemcsak jótékonysági akciókat szervez, hanem összehozta az egyik legkülönlegesebb eseményt is a realmen, amin a mindennapjait tölti. Kizárólag warrior karakterekkel veselkedtek neki Ny'alothta 12 bossának, amivel hatalmas fába vágták a fejszéjüket. A raidelés mellett aktívan speedrunnerkedik is, ami azt jelenti, hogy minél gyorsabban megpróbálja felhúzni a hősöket 120-as szintre. 18 óra 29 perc és 42 másodperccel jelenleg is csúcstartó ebben a kategóriában, sőt a Shadowlands alfa fázisában is 12 órán keresztül kergette a küldetéseket és mobokat, hogy megdöntsön egy nem hivatalos rekordot.

Jelenleg a streamer arra vár, hogy a Guiness World Record bizottsága jóváhagyja, hogy 36 órányi egyhuzamban közvetített WoW-os tartalmával mindenkit maga mögé utasított ebben a különleges kategóriában. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Zazul74 3 hónapja
  ez már túl van minden határon.....hihetetlen.
  0 0 Válasz
 • Danee231 3 hónapja
  Hihetetlen a csávó!
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 3 hónapja
  Kemény nem tom hogy nem unja meg
  0 0 Válasz
 • Detrix 3 hónapja
  Van kitartása az biztos!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés