Ezzel a 3 topos hőssel rankedezz a 10.10-es LoL patchben!

Ezzel a 3 topos hőssel rankedezz a 10.10-es LoL patchben!

A három hős, három eltérő stílust képvisel.

Legutóbb összegyűjtöttük neked, hogy melyek azok a mides karakterek, akikkel nagyszerű eredményeket érhetsz el a ranglétra minden pontján. Természetesen megfelelő háttértudás is kell ahhoz, hogy a karakterek úgy viselkedjenek, ahogy az elvárható tőlük. Ezt nem szabad sosem elfelejteni, azonban a skilltől és ELO-tól függetlenül vannak champek, amik önmagukban is kiválóak.

A midesek után itt az idő, hogy a toposok is megkapják azt a figyelmet, amit megérdemelnek. Bár ennek az ösvénynek a legkisebb a hatása a mérkőzések alakulására, néhány jó pick hatalmasat lendíthet a csapat szekerén. Ez a három felső ösvényes, nagyszerűen teljesít a 10.10-es LoL frissítésben!

Maokai - Tankra mindig szükség van

Hiába csökkent a mana és drágult a Bramble Smash, az Ornn utáni korszakban továbbra is Maokai képviseli a tankosságot, ha a felső ösvényről van szó. A hatalmas fa egyszerűen nem képes meghalni néhány tárgy után, a folyamatos CC-zéssel az összes carryt őrületbe lehet kergetni. Ösvényfázisban lehetnek problémák a meneküléssel, kicsit alacsony a hős mobilitása. Néhány halál sem jelenti azonban a meccsek végét, olcsó tankos tárgyakkal akkor is erős lesz a hős, ha rosszul indult számára az összecsapás.

Wukong - Earlyben is lehet nyerni

A mini-reworkön átesett Majomkirály elképesztő erő birtokosa lett, amit már rögtön a mérkőzések elején képes kifejteni. A mobilitás és burst sebzésnek köszönhetően akár más lane-eken is kikaparhatja magának a gesztenyét, egyáltalán nem szükséges számára, hogy kizárólag a topra fókuszáljon. A láthatatlanságnak köszönhetően simán el tud menekülni a legszorosabb harapófogókból is, azonban kétszer át kell gondolni, hogy mikor mész be a csapatharcokba. Tankosságból nem osztottak neki túl sok lapot, egyetlen CC és gyorsan a fűbe haraphat az assassin hős.

Fiora - A split push királynője

1v1 harcokban nem nagyon van ellenfele, de igazán a mérkőzések középső és késői szakaszában indul be a karakter. Trinity Foce-szal és Hydrával felvértezve néhány ütés alatt bedönti a tornyokat, ezért bátran lehet szólózni vele. Menekülésre ott a Q, amin nem sok CD van a végjátékban, ha esetleg gyengébb hős kezdene piszkálódásba, két ütés és azonnal a fűbe harap az ellenség. Team fightokban főleg az ultimate képessége miatt hasznos igazán, de általában hagyni kell ösvényt tolni, akkor lesz igazán hasznára a csapatának.

Ti milyen topos hősöket választotok leggyakrabban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb tank most a Lol-ban topra?

  • 55 %
  • 25 %
  • 3 %
  • 3 %
  • 3 %
  • 1 %
  • 10 %