Magyarország vs Belgium: Továbbjutásért játszik a LoL válogatott

Magyarország vs Belgium: Továbbjutásért játszik a LoL válogatott

Csak a győzelem elfogadható, ha a továbbjutás a magyar LoL válogatott célja.

Nehéz helyzetbe került a magyar LoL válogatott a #StayHome Nations Cup csoportköreiben, ugyanis elszenvedte második vereségét is. A portugálok után a fehéroroszokba is beletört a bicska, ami azt jelenti, hogy 0-2-ről kéne valahogy kivívni a továbbjutást.

Erre még van reális esély, ugyanis jelenleg mindegyik csoportban teljesen kettészakadt a mezőny. Hat csapat 2-0-val, hat csapat 0-2-ről várhatja a kieséses szakasz előtti utolsó fordulót. Minden csoportból az első kettő jut tovább, valamint a legjobb harmadikok. Utóbbi kategóriába beleeshet a Kubu-Paresz-Sk1nzor-BENZZ-geller ötös is, azonban ehhez a belgákon keresztül vezet az út. Játékerőben jelentősen gyengébb a nyugat-európai gárda, papíron nem okozhat gondot bezsebelni a három pontot. 

A magyar League of Legends válogatott Belgium elleni összecsapását élőben követhetitek az Esport1.hu oldalán és az Esport2tv Twitch csatornán is 19:30-tól. A különleges meccshez extra pontok is járnak, vegyétek fel a Nations Cup LoL küldetést és zsebeljétek be a 100 E1 pontot. Mindenképp szakítsatok időt arra, hogy meglátogajátok az E1 Piacot is, ahol ezeket a tokeneket értékes jutalmakra válthatjátok be, valamint részt vehettek a gamer székért zajló nyereményjátékban is! 

Ne feledjétek, hogy az egész #StayHome Nations Cup bajnokság alatt támogathatjátok az Országos Mentőszolgálatot, akik minden erejükkel azért harcolnak, hogy a bajbajutottak segítséget kapjanak legyenek bármilyen nehéz helyzetben!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!