Aaron kikerült a Salamander kezdőjéből, egy ideig Flash játszik majd a helyén

Többek szerint is átgondolatlan, elhamarkodott döntést hozott a csapat.

Ha ritkán is, de lehetett olyan véleményeket hallani az elmúlt hetekben, hogy hiába fejlődik folyamatosan a Salamander, a csapatnak cserélnie kell majd, ha igazán nagy nemzetközi eredményeket szeretnének elérni. Ma jött meg a hivatalos bejelentés.

Hiába a pletykák, még így is derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint Aaron kispadra került. Mindezt a csapat Facebook oldalán olvashattuk a délután, különösebb magyarázat nélkül és Flash is csak annyit árult el, hogy amíg nincs új ötödik játékosuk, addig ő játszik majd a csapattal.

Aaron viszont sokkal részletesebben beszélt a döntés körülményeiről, amit enyhén szólva is kifogásol. A csapat eddigi irányítója TwitLonger bejegyzésben mesélt a belső problémákról, amiket korábban minimum megpróbáltak orvosolni, most viszont ez is elmaradt. Elmondása szerint a túl sok játék közben meghozott, hibás döntések állnak a mögött, hogy kikerült a kezdőből, bár segítséget, építő kritikát ami előrevihette volna őt is és a csapatot is, nem kapott. 

"A két kezemen meg tudom számolni, hányszor segítettek nekem a társaim, hányszor ültek le mellém vagy csak írtak rám azért, hogy átbeszéljük a gondokat, hogy azt mondják "hé haver, ez így nem jó, talán ezt vagy ezt kellene inkább csinálnod". Korábban minden hasonló esetben leültünk és megpróbáltuk megbeszélni a dolgot, még akkor is, ha a rossz döntések, a játék közbeni túlzott agresszivitás állt a problémák mögött. (...)"

Aaron a továbbiakban is hosszasan taglalja azt, hogy mekkora meglepetésként érte a csapat hirtelen hozott döntése, főleg úgy, hogy nem is próbáltak megoldást találni a gondokra. Nem segített rajta az sem, hogy irányítóként a nyitó fragek meglövése is az ő szerepe volt, ez a kombó pedig elmondása szerint is a lehető legrosszabb.

Egyelőre nem tudni, hogy ki érkezhet majd a helyére. Irányítót nagyon nehéz lesz találniuk, ha pedig valaki más veszi át az IGL szerepkört, akkor is nehéz változások előtt áll a csapat. Pedig a jövőhéten sem lesz túl sok pihenésük, szinte minden nap játszanak különféle ligákban, csütörtökön a K&H MNEB CS:GO alapszakaszának utolsó fordulójában is lesz mérkőzésük, méghozzá a Genesis Gaming ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!