Régvárt füst bug javításra bukkantak a legújabb Dota2 patchben

Régvárt füst bug javításra bukkantak a legújabb Dota2 patchben

Ennek a javításnak minden CS:GO játékos örülne.

Nem újdonság már, hogy az adatbányászok a Dota2 frissítéseiben találnak nyomokat egy közelgő CS:GO update-re, ez történt most is. Ráadásul ha most valóban ezen dolgoznak a Valve munkatársai, akkor sokan örülhetnek majd.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak a füstök a CS:GO-ban. Egy jól megdobott füstgránát kör, de akár meccsértékű is lehet, ha viszont elrontjuk a dobást, akkor akár mindent elveszíthetünk miatta. Éppen ezért idegesítő az, amikor mi mindent jól csinálunk, tökéletes füstöt dobunk, de a már évek óta fennálló bugok miatt használhatatlan az.

S1mple videója csak egy példa a sok közül, még mindig gyakori az a hiba is, amikor a molotov miatt átlátunk a füstökön. Ha minden igaz, akkor többek között ezeknek a bugoknak is készül a javítása, legalábbis erről tanúskodik a legutóbbi Dota2 frissítés. Az új Battle Passt elhozó update kódjai között találtak egyértelmű nyomokat a gránát frissítéseire.

Sokak szerint ez is a folyamatosan a levegőben lógó Source 2-höz kapcsolódik. Egyelőre mást nem tehetünk mint, hogy várunk és reménykedünk, hogy idén valóban megkapjuk az új grafikus motort, ami egyúttal hasonlóan rég óta várt hibajavításokat is hoz majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A borítóhoz használt kép forrása: medium.com/

Kövess Minket!