Hirdetés

Steamre is jön a Heavy Rain, Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human

Már nem kell sokat várni az első steames megjelenésre. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Fnatic vs. Virtus.pro

Hirdetés

A Quantic Dream sikerjátékai 2019-ben érkeztek meg az Epic Games Store-ba, azonban hamarosan azok is beruházhatnak ezekre a címekre, akik eddig idegenkedtek a platformtól. A Heavy Rain megjelenésére kell a legkevesebbet várnotok, ugyanis a 2010-ben piacra dobott alkotás 2020. június 18-án a világ legnépszerűbb gaming áruházában elérhető lesz a nagyközönség számára.

Nagyjából egy hónappal a Heavy Rain megjelenése után újabb Quantic Dream program "megvásárlás" gombja zöldül ki, ugyanis a Beyond: Two Souls neve tűnik fel a naptárban. Ehhez már jár magyar felirat is, sajnos a Heavy Rainhez ez a funkció nem elérhető. Ha minden jól alakul, akkor december 12-e után, de még az idei évben befuthat a Detroit: Become Human is, amivel teljessé válhat a paletta. Természetesen utóbbi játékból sem maradhat ki a sokak által előnyben részesített honosítás.

Ameddig tűkön ülve várjátok a hivatalos Steames megjelenést, addig is elmerülhettek a demó verziókban, ami egyelőre a HR-hez és a BTS-hoz érhető el. Egyelőre a hivatalos árakról nem sokat tudni, de várhatóan nem tripla A-s összegekre kell gondolni, mivel egyik program sem számít akkora újdonságnak. Valószínűleg még számos EGS exkluzívnak kikiáltott szoftver költözhet át jövőben Steamre, ami minden achievement gyűjtő játékos számára jó hír, ugyanis a jelvények feloldására egyelőre az Epic Games Store-ban nincs lehetőség. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés