Tyler1 szándékosan AFK-olt a saját kezdőjén, sokak szerint ezzel nincs semmi gond

Tyler1 szándékosan AFK-olt a saját kezdőjén, sokak szerint ezzel nincs semmi gond

Megosztja a közösséget Tyler1 viselkedése, de a szankciókra egyelőre még várni kell.

A világ legnépszerűbb League of Legends streamerei között előkelő helyet foglal el Tyler Steinkamp, ismertebb nevén Tyler1. A 25 éves amerikai srác stílusa milliókat szórakoztat hónapról hónapra, azonban vannak olyan pontjai a viselkedésének, amelyek rossz példával járnak a követői előtt. A napokban ismét megmutatta a sztár, hogy rá másképp hatnak a szabályzat egyes pontjai, ugyanis következmények nélkül AFK-olt végig egy meccset, miután a csapata jelentősebb hátrányba került.

Watch (GRANDMASTER 275+ LP) Spectating JUNGLE GOD loltyler1 climb Challenger today? !challenger !tyler from SpectateTyler1 on www.twitch.tv

A streamer hosszabb eltiltása után új erővel és mentalitással tért vissza a League of Legends világába, azonban a harsány megnyilvánulásai és brutálisan hatékony Dravenezése semmit sem kopott a száműzetés során. Továbbra is átszellemül Tyler1, amikor becsatlakozik az Idézők Szurdokába, hogy minél magasabb rangba jusson el. Az ADC szerepet elhagyta és inkább a jungle-ben próbál szerencsét, ami egyelőre nem is jelent problémát számára. A fenti illusztráció azonban mutatja, hogy milyen az, amikor sokak példaképe egyszerűen csak úgy dönt, hogy nincs értelme folytatni a mérkőzést. Az 5500 arany hátrány nem esik jól senkinek, ahogy a szinthátrány és az objective-ek hiánya sem, de ez még nem indok arra, hogy valaki végigálljon a fountain alatt egy egész meccset.

Tyler1-nal nem először fordul ez elő, de a Riot Games egyelőre a "nem lát - nem hall - nem szól" elvét vallja, azaz nem foglalkozik ezekkel az eseményeket. A példamutatás sosem volt a streamer erőssége, de mostanában ismét kezd elszaladni vele a ló, hiába vallja magát "reformednek". Érinthetetlensége miatt gyakorlatilag nyugodtan megszegheti a szabályzatot, azonban egyre hangosabbak a közösség azon tagjai, akik szerint ez egyáltalán nincs rendben. Természetesen a másik oldal is hallatja hangját, ők azok a Tyler1 rajongók, akik mindent elnéznek kedvencüknek. Egyelőre utóbbi csoport létszáma a nagyobb, ami a Riotot is abba az irányba mozdíthatja el, hogy inkább ne tegyenek semmit a streamerrel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted büntetni kéne ezt a viselkedést minden játékos esetében?

  • 89 %
  • 9 %
  • 2 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.