Hirdetés

Tyler1 szándékosan AFK-olt a saját kezdőjén, sokak szerint ezzel nincs semmi gond

Megosztja a közösséget Tyler1 viselkedése, de a szankciókra egyelőre még várni kell.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb League of Legends streamerei között előkelő helyet foglal el Tyler Steinkamp, ismertebb nevén Tyler1. A 25 éves amerikai srác stílusa milliókat szórakoztat hónapról hónapra, azonban vannak olyan pontjai a viselkedésének, amelyek rossz példával járnak a követői előtt. A napokban ismét megmutatta a sztár, hogy rá másképp hatnak a szabályzat egyes pontjai, ugyanis következmények nélkül AFK-olt végig egy meccset, miután a csapata jelentősebb hátrányba került.

Watch (GRANDMASTER 275+ LP) Spectating JUNGLE GOD loltyler1 climb Challenger today? !challenger !tyler from SpectateTyler1 on www.twitch.tv

A streamer hosszabb eltiltása után új erővel és mentalitással tért vissza a League of Legends világába, azonban a harsány megnyilvánulásai és brutálisan hatékony Dravenezése semmit sem kopott a száműzetés során. Továbbra is átszellemül Tyler1, amikor becsatlakozik az Idézők Szurdokába, hogy minél magasabb rangba jusson el. Az ADC szerepet elhagyta és inkább a jungle-ben próbál szerencsét, ami egyelőre nem is jelent problémát számára. A fenti illusztráció azonban mutatja, hogy milyen az, amikor sokak példaképe egyszerűen csak úgy dönt, hogy nincs értelme folytatni a mérkőzést. Az 5500 arany hátrány nem esik jól senkinek, ahogy a szinthátrány és az objective-ek hiánya sem, de ez még nem indok arra, hogy valaki végigálljon a fountain alatt egy egész meccset.

Tyler1-nal nem először fordul ez elő, de a Riot Games egyelőre a "nem lát - nem hall - nem szól" elvét vallja, azaz nem foglalkozik ezekkel az eseményeket. A példamutatás sosem volt a streamer erőssége, de mostanában ismét kezd elszaladni vele a ló, hiába vallja magát "reformednek". Érinthetetlensége miatt gyakorlatilag nyugodtan megszegheti a szabályzatot, azonban egyre hangosabbak a közösség azon tagjai, akik szerint ez egyáltalán nincs rendben. Természetesen a másik oldal is hallatja hangját, ők azok a Tyler1 rajongók, akik mindent elnéznek kedvencüknek. Egyelőre utóbbi csoport létszáma a nagyobb, ami a Riotot is abba az irányba mozdíthatja el, hogy inkább ne tegyenek semmit a streamerrel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted büntetni kéne ezt a viselkedést minden játékos esetében?

 • 89 %
 • 9 %
 • 2 %
Hirdetés
13 db hozzászólás
 • Valynn 1 hónapja
  Én tegnap alt f4... Nem bírtam tovább... Letöröltem annyira tönkre ment ez a játék :/
  0 0 Válasz
  • Detrix 1 hónapja Valynn
   Egyetértek, amióta kijött a Valorant egyre rosszabb lesz.
   0 0 Válasz
   • balintfan 1 hónapja Detrix
    Ebből van a riot pénze és ezt sz*rja le leginkáb (a lol-t). Én ezt veszem észre. Alapvető működési hibák fordulnak elő naponta, de ahelyett hogy megjavítanák, kell nekünk sok skin, hangulatjel meg szutyokvalorant. gg
    0 0 Válasz
 • conyfps 1 hónapja
  Nem értem mit szeretnek ezen a csávón, borzasztó személyiség
  0 1 Válasz
  • Aizen 1 hónapja conyfps
   Teljesen egyetértek. Én se értem, hogy hogyan lehet kedvelni egy ilyen toxic embert, akit már rég ki kellett volna tiltani örökre.
   0 1 Válasz
   • Deathwing 1 hónapja Aizen
    Ez olyan mint a xxx lux skin, ameddig termeli a pénz, addig elnézik .Vajon meddig fogják húzni az időt?^^
    0 0 Válasz
  • taizunhun 1 hónapja conyfps
   igazad van neked is és a többieknek is, akik válaszoltak erre a kommentre
   0 0 Válasz
 • Detrix 1 hónapja
  Troll streamer, töröljék örökre.
  0 1 Válasz
 • Spitfire 1 hónapja
  Ki ez a veréb?
  0 1 Válasz
 • MiszterSzandii 1 hónapja
  Szerintem jó, hogy létezik a Valorant, legalábbis nekem nagyon tetszik. Viszont az tényleg borzasztóan zavaró, hogy az alapvető hibák javítása helyett a 200. Yasuo, Lux és még sorolhatnám skinekkel próbálják meg kiszúrni a szemünket
  0 0 Válasz
  • Tabulator 1 hónapja MiszterSzandii
   Egy darab "alapvető hibát" írjál már, mert mostmár kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól.
   0 0 Válasz
 • Tundererdo 1 hónapja
  Itt a toxic rossz példát muató streamer de azért tessék itt a link nézzed. Nem tudom pali nem szivem csücske néha láttam youtubon pár megmozdulását de streamjére nem nagyon. Valahogy ragelés nem jön be. Igazából más streamerek sokkal inkább kiverik a biztosítékot nálam. A pali javára ìrom hogy nem egy sunyi dög bár gyorsan hozzáteszem nem támogatom azt afk viselkedést. Tény és való hogy egyre többször játszhatatlan a game és nem is azért mert vesztésre áll a csapat hanem mert látványosan nem hajlandóak sokan a legkisebb csapatmunkára sem. Nem a játékkal van a gond szerintem hanem egyre több az olyan játékos akinek a fun egyet jelent azzal hogy másnak ne legyen fun.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  nem szeretem tyler1-et
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?