Hirdetés

Napi fun - Irány Mirage, ahol nem várt kategóriában állíthatunk be speedrun rekordot!

Nektek mennyi idő alatt sikerül ez a speedrun?

Hirdetés

Azt hinnénk, hogy a CS:GO 2012-es megjelenése óta már mindent láttunk a játékban. Töviről hegyire ismerjük az összes pályát, az összes easter egget. Szerencsére a közösség mindig ki tud találni valami újat, most éppen egymás rekordjait döntik meg Mirage-on.

De nem akárhogy! Most nem a minél magasabb fejlövési arány, nem a legjobb K/D és a nem a legtöbb gránátsebzés számít, hanem a gyorsaság és a pontosság. Tudjátok hány darab szétlőhető virágcserép van a pályán? Több, mint gondolnánk, ráadásul némelyik el is van dugva.

És azt tudjátok, hogy hány mennyi idő a Mirage-on található összes virágcserép szétlövésének rekordja? 48 másodperc körül van jelenleg, legalábbis a videós speedrunok alapján. Nehéz elképzelni, hogy mennyire kell unatkozni ahhoz, hogy valaki előálljon ezzel a speedrunnal, de megtörtént.

Glock, Tec-9 vagy AK, mindegy, csak te légy a leggyorsabb! Ha ti is megpróbálkoztok vele, ne felejtsétek el rögzíteni majd megmutatni a legjobb eredményeteket a reddit.com/r/GlobalOffensive közösségének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • BAZS1 1 hónapja
  mi lesz a következő?Xd
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Ezt majd én is kipróbálom
  0 0 Válasz
 • N3r1k 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?