Highlander Hunter, avagy a Standard meta legjobb paklija

Highlander Hunter, avagy a Standard meta legjobb paklija

A százalékokkal nem érdemes vitába szállni.

Május 18-án érkezett meg az Ashes of Outland harmadik nerfcsomagja, nyolc lap gyengült, négy azonban erősödött. Utóbbiakkal nem igazán érdemes foglalkozni, mivel a Control Shaman még mindig messze van a játszhatótól, a Libram Paladin kicsit jobb lett, de a valódi hatást a gyengítések fejtették ki. Az Enrage Warrior visszaesett, csatlakozott hozzá a Demon Hunter és a Rogue is, de helyüket azonnal átvette két verzió. A Murloc Paladin és a Highlander Hunter jelenleg a Tier 1, ha az egész laddert veszitek figyelembe, utóbbi közelíti a 60%-os győzelmi arányt.

Fast44's Legend #1 Highlander Hunter

Deck kód: AAECAR8etQPHA4cE4QSKB5cI2wn8owPkpAOmpQPypQOEpwOKrQOLrQOOrQP5rgP7rwP8rwP+rwOHsAPnsAP/sAOCsQOHsQORsQPYsgOvtwODuQOiuQP/ugMAAA==

Több változatban is nagyszerűen helyt áll a Highlander Hunter, a fentivel egészen a Legend csúcsáig jutott a Blumartini Gaming játékosa. A Secretek nem hiányozhatnak belőle, azonban Explosive Trap helyett Snake Trap került a Freezing mellé második opciónak. A Legendaryk száma soknak tűnhet, de mindegyiknek megvan a funkciója, ezért nem érdemes egyiket sem hanyagolni, ha komoly eredményeket szeretnétek elérni. A Dragon szett és a leszedések armadája általában elég az összes Midrange/Control ellen, egy-egy Aggro pakli azonban meglephet titeket, mivel az Explo hiányában gyakorlatilag nincs valódi tömegirtás.

Ha szeretitek a könnyedén elsajátítható deckeket, emellett rendelkeztek rengeteg dusttal is, akkor a HH Hunternél jelenleg nincs jobb választás a Legendig vezető úton. Egy-egy mérkőzés nagyjából 10-12 percig tart, ami teljesen vállalható a mostani metában. Nem kell őrült kombókra számítani, ez nem az a pakli, általában csak arra kell játszani, hogy szépen sorjában érkezzenek az egyre drágább lapok, amelyekkel könnyedén felőrölhetőek az ellenfelek.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!