A Salamander játékosai a Budapest Five színeiben folytatják a versenyzést

A Salamander játékosai a Budapest Five színeiben folytatják a versenyzést

A Salamander csapata egyöntetűen úgy döntött, hogy nem hosszabbítanak szerződést.

Nem túlzás azt mondani, hogy az utóbbi évek legnagyobb magyar sikereit érte el a Salamander CS:GO csapata. A gárda fiatalos energiával kezdte le megmászni a világranglistát és az utóbbi időben a magyar mezőnyben nem találtak legyőzőre, gyakorlatilag toronymagasan vezették az MNEB CS:GO ligáját is. Ezért is ért mindenkit váratlanul, amikor a csapat közösségi oldalán a következő bejegyzés jelent meg.

 Ezzel egyidőben pedig a Budapest Five oldalán megjelent az üdvözlő üzenet, miszerint bodito, coolio, torzsi, kory és flash felölti a kék mezt.

A szerkesztőségben sok sikert kívánunk nekik és figyelemmel kísérjük majd, hogy az új BP5 meddig juthat el nemzetközi szinten.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • conyfps 3 éve
    Sebiékkel mi lesz? Meg amúgy arról volt szó hogy Sala nem szűnik meg mint támogató, most mégis "félnek" a srácok hogy kiforgatták Áront és nem biztos a helyük? Ez számomra már követhetetlen
    0 0 Válasz
  • Chutbert 3 éve
    Na ez egy meglepo fordulat, szamitani nem szamitottam ra, de talan jobb is igy. Magyar viszonylatokban elkepzelhetelten volt az, hogy mukodjon a Sala tovabb. Lehet bizonyitani.
    0 0 Válasz
  • saxxo 3 éve
    Csak a tipikus magyar módi. Miért is gondoltam, hogy ebből lehet valami...
    0 1 Válasz
    • Chutbert 3 éve saxxo
      Ebben mi a magyar modi? A teljes csapat valtott nem szetesett...
      0 0 Válasz
  • Yahoo 3 éve
    Gratulálok a csapatnak meg a BP5 vezetőségnek is..... Ekkora álszentséget mind a két részről.... szégyen szerintem....
    0 1 Válasz
    • Chutbert 3 éve Yahoo
      Tehat, ha te a munkahelyedroil kilepsz, mert: -keves a fizetesed, nem jo a munkakorulmeny, akkor te alszent vagy es szegyen? Komolyan mondom, ilyen baromsagot csak az ir, aki egy percet nem dolgozott meg eleteben. Ez itt mar korantsem csak a "fun", hanem kokemeny munka a CS:GO, nyilvan az ember/csapat odamegy ahol a legjobbak a feltetelek.
      0 1 Válasz
      • Yahoo 3 éve Chutbert
        Kedves Chutbert! Tehát Te tudod, hogy kevés volt a "fizetésük" és nem voltak jók a "munkakörülmények"? Gondolkozz el anno honnan forgatta ki magát Flash és a csapat? Emlékeim nem csalnak a BP5 ból. Szintén ugyanúgy, hogy kitették DEV -et aki benne volt a "vezetésben". Most ugyanez folyt le a Salamandernél…. Az a szégyen, hogy vissza aváskodnak a BP5 színeibe. Természetesen ez a másik fizető képes csapat jelenleg és mivel az elért "eredmények" impozánsak ezért hajlandóak voltak leigazolni őket. Ja és anno a BP5 és Leyla 1000x elmondta, hogy nem alkalmaznak Bannos játékosokat. Se Torzsit se Hussart. Akkor most mi van? Mindenki s....t csinál a szájából?
        0 0 Válasz
        • Chutbert 3 éve Yahoo
          Egyreszt en nem ezt irtam, nem tudom csdak felvetettem, hogy ez is lehetett egy ok. Fogalmam sincs ki ez a "flash" es mit tett a multban, de magambol kiindulva, ha engem megbecsulnek jo helyem van jo penzert es szeretek ott lenni, nincs az az isten, hogy "rosszabbra" valtsak barki kedvert. Ez a "lojalitas" a munkaado fele csak azoknak a fejeben letezik, akik nem sokat dolgoztak meg (plane nem szar helyen) illetve a tobbi felsorolt dolog is. Jelenleg az Esport kokemeny uzlet a jatekosoknak pedig egy munka. Ha ebbol profital mindket fel, akkor ez lesz az irany evlek ide vagy oda. Uvd a valo vilagban.
          0 0 Válasz
          • Yahoo 3 éve Chutbert
            Tehát neked van a való életből egy példád, ami a rossz munkahelyre vonatkozik és rá akarod húzni úgy, hogy azt írod nem tudod mit tettek vagy mi volt ezekkel az emberekkel. De kommentelni tudsz.... jól van okos vagy szia :)
            0 0 Válasz
            • Chutbert 3 éve Yahoo
              Merthogy ezt inkabb a realitas talaljan mozog, mint a "Jott ez a flash gyerek es ravett meg 4 embert, hogy hagyjak ott a jolmeno bizsniszt es lepjenek at egy rosszabb kondicioval rendelkezobe"...Nem tudom mit nem lehet megerteni azon, hogy velhetoen az eset utan osszeferhetetlenseg alakult ki a vezetoseg es a jatekosok kozott, majd ennek folyomanyan a jatekosok ugy dontottek nem kernek a jelenlegi megoldasbol (merthogy a szerzodesuk jart le, nem pedig csak ugy dobbantottak) akarmiert. Mondom, ha egy percet is dolgoztal volna (amit ketlek), rajonnel, hogy a vilag nem igy mukodik max a 16 eveseknel....
              0 0 Válasz
              • Yahoo 3 éve Chutbert
                Jaj Istenem értsd már meg amit írtam XD.... Nagyon rá vagy fixálódva a fizetésre meg a munkatapasztalatodra... és igen dolgozok és nem nem vagyok 16 éves. Nekem az emberi oldalával van problémám.... Üzletileg természetesen jól jön mindkettő félnek és igen nyilván az Aaron nélküli Sala élhetetlen volt. De már mind a két félnek volt dolga egymással Flash már kiforgott egyszer a BP5 -ból. Illetve a BP5 is hangoztatta, hogy bannolt playereket nem alkalmaz. Erre pedig újra összejönnek a felek. Persze már vannak felmutatott eredmények ezekért igen le lehet igazolni őket..... Kicsit álszent az egész nekem. Nem volt semmi szó a pénzügyekről és egyéb anyagi vonzatról. Még egyszer nekem az emberi oldala nem tetszik a dolognak.
                0 0 Válasz
                • Chutbert 3 éve Yahoo
                  ". Üzletileg természetesen jól jön mindkettő félnek" En pedig csak errol beszeltem, szoval te nem ertetted es igy van ha kell a sikerert es a penzert kepesek segget csinalni a szajukbol. Nem ertem ezen mit kell megdobbenni illetve "alszentsegezni". + Ma is nyertek a Salasok AAron nelkul is (kicsit tul van misztifkalva a csoka, biztos nagyon jo, de nelkule is mukodik a csapat).
                  0 0 Válasz
                  • Yahoo 3 éve Chutbert
                    Úgy látom Te is nézted a BP5 meccset.... Én nem értettem? Olvasd már el mit írtál válasznak :D "Komolyan mondom, ilyen baromsagot csak az ir, aki egy percet nem dolgozott meg eleteben" :D
                    0 0 Válasz
                    • Chutbert 3 éve Yahoo
                      Elotte mit irtam? "Ez itt mar korantsem csak a "fun", hanem kokemeny munka a CS:GO". Igen beleneztem. Tovabbra sem ertem, hogy a "gericnesseg" mikepp jon egy profi Esport csapat eleteben, mikor ossze vissza szerzodtethetik az embereket, csakugy mint mas sportban. Rosszabbra senki nem fog valtani (maximum ha osszeferhetetlenseg van, amit mondjuk epp itt el tudok kepzelni).
                      0 0 Válasz
  • csubipsum 3 éve
    Mindig rossz érzésem van az ilyenekkel kapcsolatban, de az idő dönti el, hogy jó döntés lesz-e, és mindenkinek tiszteletben kell tartania.
    0 0 Válasz
  • Darazs98 3 éve
    rip
    0 0 Válasz
  • Valynn 3 éve
    Gg bp5
    0 0 Válasz
  • Zazul74 3 éve
    biztos lesznek még kavarások ebben a témában
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 3 éve
    furcsa
    0 0 Válasz
  • szagerdavid 3 éve
    gg
    0 0 Válasz
  • Spitfire 3 éve
    Na és sebiékkel akkor mi lesz? Mennek Valorantozni?
    0 0 Válasz
  • burdiii 3 éve
    nna ez a brigád se éli meg a jövő májust GG BP5
    0 0 Válasz
  • csatacsita 3 éve
    Én Kicsit sajnálom az össze olvadást mert a Szalamander egy magyar csapat volt amiért az egész ország szurkolt és szorított a Budapest5 pedig kicsit úgy hangzik mintha ebben az országban egyetlen olyan település lenne ami számít (még ha lehet így is van), ennek ellenére kíváncsian várom a végkifejletet, ha netán egy név váltás történne az szerintem sokat dobna a mostani helyzeten.
    0 0 Válasz
  • GeorgeMiller 3 éve
    mneb végét már kibírhatták volna..
    0 0 Válasz
    • conyfps 3 éve GeorgeMiller
      mnebet nem salamander néven fogják letolni még?
      0 0 Válasz
  • Bence77 3 éve
    Sala a best
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!