Tyler1 elérte a Challengert, de nem Draven volt a legnagyobb segítsége

Tyler1 elérte a Challengert, de nem Draven volt a legnagyobb segítsége

Ismét megcsillogtatta elképesztő tehetségét a világ egyik legnépszerűbb LoL streamere.

Lehet utálni kiakadásai miatt, de az elvitathatatlan Tyler1-tól, hogy a League of Legendsben megszerzett tudása egy olyan elit klub tagjává teszi, ahová csak nagyon kevesen kerülnek be. A megosztó streamer különleges kihívást teljesített, ugyanis sikeresen elérte a Challenger rangot az észak-amerikai szerveren úgy, hogy mérkőzéseinek elsöprő százalékát jungle szerepben töltötte.

A legtöbben a kigyúrt tartalomgyártót általában ADC-ként ismerik, azon belül is főleg a Dravenje az, ami meghozta a világhírt számára. Nem is szakadt el teljesen kedvenc hősétől, ha a matchmaking úgy döntött, hogy inkább másnak kéne dzsungeleznie, akkor Tyler1 fogta Dravent és bevitte botra, esetleg topra, ha a szükség megkívánta. A Challenger eléréséhez óriási kitartásra és jelentős mennyiségű időre volt szüksége, mivel 1800-nál több meccs volt már a háta mögött, amikor elérkezett abba a szakaszba, hogy egyetlen győzelem feldobja őt a Solo Queue-ban elérhető legmagasabb szintre. Az első próbálkozás nem jött össze, azonban másodjára már sikerült a nem mindennapi tett.

Meglepő lehet sokak számára, de az 1800 hősválasztás során több, mint 320 alkalommal Ivern mellett döntött Tyler1. Az erdő legnagyobb barátjának számait csak Olaf tudta felülmúlni, a harmadik helyre Karthus, majd Jarvan IV, Lee Sin és Kindred érkezett meg. Dravennel 70 meccset játszott csak a streamer, ezek közül 42-t meg is tudott nyerni, ami nagyszerű arány ilyen magas rangban.

Ezek a számok önmagukért beszélnek, nem sokan képesek arra, hogy teljesen eltérő szerepekben kiüssék a Challenger rangot, legyen szó bármelyik szerverről.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked sikerülne 1800 meccsből a Challenger jungle mainként?

  • 7 %
  • 7 %
  • 15 %
  • 71 %