Új korszak kezdődik a WoT-ban: bemutatjuk a felszerelések következő generációját!

Új korszak kezdődik a WoT-ban: bemutatjuk a felszerelések következő generációját!

Nemcsak a grafika és a játékmenet, hanem a felszerelések is egy új korszakba lépnek hamarosan.

Mielőtt belekezdenénk, hadd szögezzük le, hogy a felszerelések 2.0 egyelőre csak a június elején kezdődő Sandbox szerveren lesz elérhető, és egyelőre csak tesztelnék, hogy valójában mennyire lenne működőképes a koncepció. Magyarul mindaz, amit a Wargaming elénk tárt, még nagyon messze van attól, hogy ebből bármit is implementáljanak a játékba.

A Sandbox tesztelés június 2-a és június 9-e között fog futni, és azok a játékosok kapnak esélyt a tesztelésre, akik május 19-e 20 óra 59 perc előtt regisztráltak a játékba.

Az új és módosított felszerelések megjelenésének okai

  • A változatosság hiánya: A legtöbb játékos többnyire ugyanazokat a felszereléseket használja. Töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, ventillátort, stabilizátort, optikát, periszkópot és álcahálót. Valódi változatosságról nem beszélhetünk.
  • Ugyanannak a modulnak különböző verziói léteznek: Például a töltésgyorsítónak és a felfüggesztéseknek is több fajtája ismert, de csak árukban különböznek, ami összezavarhatja az új játékosokat.
  • A variálhatóság hiánya: A jármű típusától a legtöbben a vertikális stabilizátor, töltésgyorsító és ventillátor szentháromságát használják szinte az összes járművökön, aminél jobb kombinációt jelenleg nem lehet elképzelni.
  • A felszerelések árai aránytalanok: A legtöbb felszerelés ára egy kis tierű harckocsihoz egyszerűen túl drága, míg magasabb tierekben sokkal arányossabbá válnak az árak.

Nulladik lépésként megváltozik a felszerelés slotok száma

Új felszerelés típusok jönnek létre

A régi felszerelések értékei módosulnak, sőt új felszereléseket is bevezetnek, de ami igazán nagy dobás, hogy négy fő kategóriára osztották a felszereléseket, így lesznek, amikkel kifejezetten a tűzerőt növelhetjük, más felszerelésekkel tankunk túlélőképességén javíthatunk, vagy épp a mozgékonysági értékén, esetleg felderítői képességén javíthatunk.

Tűzerőt növelő felszerelések

Túlélőképességet növelő felszerelések

Mozgékonyságot javító felszerelések

Felderítő képességeket javító felszerelések

Ahogy észrevehettétek, bizonyos új felszerelések is megjelentek, amik közül elsősorban az Improved Hardening, Turbo Charger és Jamming Device felszereléseket emelnénk ki. Az Improved Hardening a tankok életerején javítanak majd 5%-kal, ami ugyan nem tűnik soknak, de a szupernehéz harckocsik, mint a Type 5 Heavy, Maus, E-100 vagy éppen a VK 72.01 (K) kifejezetten jól járnak majd vele.

A Turbo Charger nyilvánvalóan az EBR 105-öt teszi majd még halálosabbá, ugyanakkor esélyt ad a többi könnyű vagy épp közepes tanknak, hogy a kulcsfontosságú pozíciók elérésénél javítsanak esélyeiket. Végül a Jamming Device remek kiegészítőként szolgálhat a Designated Target felderítői képességnek, hiszen ideális esetben egy felderítői harckocsi nemcsak másodpercekkel tovább fogja spoton tartani a célpontjait, de idő előtt el is fog tűnni az ellenség látómezejéből.

Javasoljuk, hogy adjatok egy esélyt a Sandbox szervernek, hiszen a részvételért kreditet, leszerelő csomagokat és prémium napokat szerezhettek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.