Néhány közösségi ötlet sokkal izgalmasabbá tenné a FIFA21-et

Néhány közösségi ötlet sokkal izgalmasabbá tenné a FIFA21-et

Egyelőre semmit sem tudni a játékról, de a játékosok kreativitása időnként jócskán meghaladja a fejlesztőékét.

A FIFA rajongók egy csoportja előállt egy komplett tervvel, hogy mivel lehetne felturbózni és izgalmasabbá tenni a FIFA21-et. A legutolsó résztől alapból sokat vártak a fanok, hiszen a 19-nek is számos hibája volt már, és úgy érezték több fronton javulni fog a jubileumi kiadás, ennek ellenére több sebből vérzik és, ha nem is lett rossz, a közösséget nem igazán győzte meg a kiadó. A legnagyobb baj, hogy kevés előreléps történt az előző évekhez képest. Most újra az került a köztudatba, hogy akkor majd a FIFA21 hozza el a várva várt megváltást, és ezzel igyekszik majd lenyűgözni az EA Sports a játékosokat. Viszont mivel még semmit nem tudni róla, ezért elkezdtek spekulálni és egyesek saját maguknak kitalálni olyan extrákat, amivel egy jobb szoftvert kapnának az emberek.

Az első pontban a legégetőbb problémát hozták fel, és egyértelműen arra jutottak, hogy sokkal stabilabbaknak kellene lenniük és a világ minden pontján szerverparkokat kellene létrehozniuk, hogy hasonlóan jó kapcsolatot érhessen el mindenki. A következőkben az Ultimate Teamben látható jutalmazási rendszert vették górcső alá. Egy olyan koncepciót boncolgattak a beszélgetésben, amelynek a végeredménye annyi lett, hogy olyan meccsről-meccsre adott plusz tartalmat képzelnének el, ami miatt érdemes lenne minél többet játszani a játékkal. Emellett szerintük visszatérhetne a havi reward, amit a FIFA18 után eltávolítottak a franchiseból. Kibővítették egy olyan funckióval, hogy minden napi bejelentkezésért minimális jutalom járna, és minél több napon keresztül tenné meg ezt valaki, annál jobb extrát szerezhetne.

Tovább volt egy érdekes felvetés, miszerint ha egymás ellen játszanak a barátok, akkor bármilyen játékosból választhatnának a csapatba, ahelyett, hogy csak a klubukból rakhatnák össze a kezdőt. Ezzel segítenék elő, hogy bármilyen lapot ki lehetne próbálni. Azért azt tegyük hozzá, hogy ezt az EA a legjobb indulatú fejlesztőcsapat esetén sem lépné meg.

Szót ejtettek egy olyan objective játékmódról, amely nem rombolná a Division Rivals rosszabb játékosainak élményét, akiknek folyamatosan D3+-as ellenfelekkel kell megküzdeniük Division 8-ban. Az Ikonok kapcsány arra jutottak, hogy érdemes lenne a kiadónak egyszerre megjelentetni őket és nem ilyen szakaszosan árasztanák el vele a FIFA-t. Minél előbb megtörténne, annál többeknek lenne lehetősége beszerezni azt a futballistát, akit a legjobban szeretne. Ehhez kapcsolódik az Ikon Swap mechanika is, mivel ez sokaknak nem igazán nyerte el a tetszését, tehát inkább törölni kellene vagy engednie kellene a fejlesztőknek, hogy több zsetont szerezhessenek a játékosok, mert úgy igazságosabb lenne az egész.

Mit gondoltok ezekről az újdonságokról, szerintetek is jó lenne alaposan feldobni a FIFA21-et vagy elég lenne, ha csak minimális de okos módosításokat hajtana végre az EA Sports?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!