Ingyenes multiplayer lövölde érkezik hamarosan Crucible néven

Ingyenes multiplayer lövölde érkezik hamarosan Crucible néven

Még ebben a hónapban megjelenhet a legújabb TPS multis móka.

Ingyenes videójátékokból Dunát lehet rekeszteni. Rengeteg olyan cím van már most is a piacon, amelyek free-to-play keretek között tudnak szórakoztatók lenni az olyan gamerek számára, akik élnek halnak a többjátékos módért. Műfaji preferenciától függően mindenki megtalálhatja a neki tetsző alkotást, amiért papíron egyetlen forintot sem kell letennie a pultra.

Ebbe a mezőnybe érkezik az Amazon által készített Crucible is, ami egy online multiplayer lövölde lesz TPS nézetben. Az elektronikus kereskedés egyik legnagyobb vállalata teljesen saját kezébe vette az irányítást, amikor elkezdte fejleszteni a első nagy költségvetésű videójátékát. Az Amazon Game Studios eddig főként társasjátékokat készített mobil eszközökre, de most itt a lehetőség, hogy letegyék névjegyüket a legnagyobbak között. A Crucible alapötlete nem egyedi, ugyanis megpróbálták a fejlesztők vegyíteni az Overwatch, az Apex Legends és a Dota 2 legjobb elemeit, hogy egy olyan vegyület jöjjön létre, ami egyszerre van tele ismerős elemekkel, de mégis képes újdonsággal szolgálni a játékosok számra. 

Az első videó alapján akcióból nem lesz hiány, három játékmódban feszülhetnek egymásnak a playerek. 

  • Heart of the Hives: 4v4-ben kell harcolniuk a csapatoknak az AI irányította ellenfelekkel szemben
  • Alpha Hunters: 8 duónak kell megvívnia egymással battle royale stílusban
  • Harvester Command: LoL-ra és Dotára emlékeztet a 2 darab 8 fős csapat harca egymással. Esszenciát kell gyűjteni, majd ennek segítségével fejlődhetnek a karakterek a mid-game-től kezdődően, hogy elinduljon a valódi PvP szakasz

Mivel több módban is lehet próbálkozni, ezért tényleg nem kell amiatt aggódnia az Amazonnak, hogy a casual és a hardcore réteg egyhamar ráunna a játékra. Minden a tálaláson, a játékmeneten, a pályákon és a kiegyensúlyozáson múlik. Ezen a területen nehéz igazán nagyot villantani, bár nehéz lesz felvennie a versenyt a nemrég bétába kijött VALORANTtal. A két játék között lehet párhuzamokat felfedezni, de az Amazon mindenképp szeretné kiadni hamarosan a Crucible-t. 

Az eredeti megjelenést márciusra tervezték, azonban a COVID-19 járvány miatt ők is kénytelenek voltak halasztáshoz folyamodni. Május 20-án kiderül, hogy melyik lehet a multiplayer lövöldék új királya, de a VALORANT hype és a Riot Games olajozottan működő gépezete ellen lehet kevés lesz a Crucible. Ha az Amazon első nagy dobása mégis bukás lenne, akkor is van még egy második opció, mivel a tervek szerint 2020 augusztusában már jön is a második nagy büdzséből készített videójátékok, a New World. Erről a címről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy MMO-nak készül, minden más tulajdonsága ködbe burkolózik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen nézetes shootereket szeretsz?

  • 71 %
  • 0 %
  • 29 %
  • 0 %