Hirdetés

Pályaváltoztatások a szuperteszten: Ruinberg, Cliff és Prokhorovka

A szuperteszten három régi pályát alakították át az egyensúly nevében, így Ruinberg, Cliff és Prohorovka új megkapta a maga módosításait.

Hirdetés

Ugyan nem meglepő, hogy időről-időre megváltoztatnak néhány térképet a fejlesztők a játékegyensúly nevében, ugyanakkor talán kevesen gondolnák, hogy épp a főbb versenypályákat veszik górcső alá, hiszen Ruinberg, Prokhorovka és Cliff is változik a szuperteszten. Természetesen ez azt jelenti, hogy az éles szerverre egyelőre semmi ráhatása nincs a következő módosításoknak.

A legszemleötlőbb módosítás, illetve annak hiánya Ruinberget érinti, ahol ugyan az északi pályarészt jelentősen átalakították, ugyanakkor delet teljesen elfelejtették, pedig mindazok, akik aktívan játszanak CW szezonok vagy épp kampányok alatt, biztosan tudják, hogy ezen a pályán jelentős camp üti fel a fejét a déli oldalról.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy Cliff és Prokhorovka terepviszonyaiban változik, ami elsősorban a hull down tankok számára jelent majd előnyt, hiszen ezáltal könnyebben rejthetik el a testüket, míg Ruinbergen új területek nyílnak meg, amik ugyan az aktív játékot még érdekessebbé teszik majd, de a pályán a kompetitív közegben tapasztalható campen nem segít.

Ti hogy érzitek, jelentős hatást gyakorolnak majd ezek a pályamódosítások az általános játékmenetre?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
10 db hozzászólás
 • bull75 1 hónapja
  Ez remek! De még pályát,még, még, még..Kéne még régit vissza hozni és újat,6-8 pálya kéne még!
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Több pálya kéne.
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Ilyen idióta javítások azok nagyon fontosak. Sírnak egy kicsit fizetős harci legények ha valahonnan gyors ki lövik vagy ő nem bírja ki lőni a tankot és már javítanak. Az XVM is őmiattuk használhatatlan, de a rengeteg csaló mód az nem probléma.
  0 0 Válasz
 • Nusz3r 1 hónapja
  Ez bizony telitalálat!
  0 0 Válasz
 • zsola0806 1 hónapja
  0 0 Válasz
 • morrison 1 hónapja
  jol nez ki
  0 0 Válasz
 • kzs821 1 hónapja
  Ott a pont
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Valaki rá adja a fejét erre az idióta játékra, kezdetnek, vegyen egy bivaly gépet, legyen jó net de, nem utolsó sorban sok pénzt utaljon a WG nek. Mert nem mindegy hogy a szopó ág melyik felén állsz. Téged szopatnak vagy te, szopatod az ellen felet. Többit majd az, mm alakítja.
  0 0 Válasz
 • dragonvally0626 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • moo 29 napja
  Fejőstehén...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?