Pályaváltoztatások a szuperteszten: Ruinberg, Cliff és Prokhorovka

Pályaváltoztatások a szuperteszten: Ruinberg, Cliff és Prokhorovka

A szuperteszten három régi pályát alakították át az egyensúly nevében, így Ruinberg, Cliff és Prohorovka új megkapta a maga módosításait.

Ugyan nem meglepő, hogy időről-időre megváltoztatnak néhány térképet a fejlesztők a játékegyensúly nevében, ugyanakkor talán kevesen gondolnák, hogy épp a főbb versenypályákat veszik górcső alá, hiszen Ruinberg, Prokhorovka és Cliff is változik a szuperteszten. Természetesen ez azt jelenti, hogy az éles szerverre egyelőre semmi ráhatása nincs a következő módosításoknak.

A legszemleötlőbb módosítás, illetve annak hiánya Ruinberget érinti, ahol ugyan az északi pályarészt jelentősen átalakították, ugyanakkor delet teljesen elfelejtették, pedig mindazok, akik aktívan játszanak CW szezonok vagy épp kampányok alatt, biztosan tudják, hogy ezen a pályán jelentős camp üti fel a fejét a déli oldalról.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy Cliff és Prokhorovka terepviszonyaiban változik, ami elsősorban a hull down tankok számára jelent majd előnyt, hiszen ezáltal könnyebben rejthetik el a testüket, míg Ruinbergen új területek nyílnak meg, amik ugyan az aktív játékot még érdekessebbé teszik majd, de a pályán a kompetitív közegben tapasztalható campen nem segít.

Ti hogy érzitek, jelentős hatást gyakorolnak majd ezek a pályamódosítások az általános játékmenetre?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.