Elhalasztják a CoD: Warzone, Mobile és Modern Warfare következő szezonját

Elhalasztják a CoD: Warzone, Mobile és Modern Warfare következő szezonját

Újabb halasztást jelentettek be az amerikai zavargások miatt.

Az Egyesült-Államokban forrnak az indulatok, amelyek George Floyd gyilkossága után robbantak ki. Május 25-én történt a tragédia, ami talpra ugrasztotta fél Amerikát. A PlayStation 5-höz kapcsolódó sonys rendezvény után újabb esemény határidejét tolták el egy jövőbeli időpontra. A Call of Duty: Mobile, Warzone és Modern Warfare következő szezonjait nem szeretné az Activision-Blizzard jelen körülmények között elindítani.

A döntés hátterében nagyjából ugyanaz áll, mint amit a Sony megfogalmazott a hivatalos közösségi médiában kitűzött posztjában. A CoD posztjában benne van, hogy "nincs itt az ideje annak", hogy az új szezonok elstartolhassanak. Most "az egyenlőségért, igazságért és változásért" kell felszólalni, ezeknek a fogalmaknak kell meghatározniuk a közbeszédet. 

A CoD csapata nyíltan állást foglalt azok mellett, akik ezekért az eszmékért tüntetnek szerte az USA-ban, valamint a világ több pontján. Hogy pontosan mikor érkezhet a CoD: MW 4., CoD: Mobile 7. szezonja, az egyelőre nem tisztázott, várhatóan még heteket kell várni arra, hogy a világ egyik legnépszerűbb videójátékos franchise-a erről nyilatkozzon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!