Opara TOTSSF upgrade lapja egy páratlan védőt takar

Az MLS játékosa ebben az évben már kapott egy óriási boostot, és most még tovább erősítették a TOTSSF promóban, elképesztően jó védő továbbra is az amerikai.

Ike Opara neve nem biztos, hogy mindenki számára ismerős, viszont az elmúlt évben óriási fejlődésen ment keresztül, és nem csak a valódi életben. Az EA ugyanis a 74-es ezüst kártyás játékost egyszer már elég komolyan boostolta, de ez még nem jelentette a történet végét.

Már a korábbi SBC-s kártyája is megért egy misét, de most egy újabb nagyszerű rating növekedést sikerült produkálnia. Ezzel pedig a játék egyik legjobb hátvédjévé lépett elő, újfent. Opara 2019-ben került a Minnesota Unitedhez, és azóta is remekül teljesített. Ez pedig az EA figyelmét sem kerülte el, márciusi SBC-je után most itt egy újabb ütős lap, és ami a sebességét meg erejét illeti, nem árt egy pillantást vetni rá. A héten kiadott MLS Team Of The Season So Far (TOTSSF) csapatban ő is feltűnt, méghozzá 92-es értékkel.

The 31 éves futballista tényleg nagyon szemrevaló mutatókkal rendelkezik a kék verzióján:

  • Pace 96
  • Physical 95
  • Defending 91

Nem lesz egyszerű dolga semelyik támadónak, ha át akar menni rajta, de lerázni sem lesz éppenséggel sima dolog.

Az upgrade révén az amerikai válogatott labdarúgó bizony a legdurvább csatárokkal is felveszi a versenyt, szóval vele akár a Kylian Mbappé, Ronaldo, Ben Yedder féle kiválóságokat is meg lehet állítani. Az ereje pedig szintén azt mutatja, hogy egy igazi tankkal van dolga bárkinek, aki beépíti a kezdőjébe. A kártya jelenleg - mindkét konzolt beleértve - nagyságrendileg 350 000 coin körül mozog, tehát annyira még nem is drága, persze nem feltétlenül mindenki egy amerikai játékosra utazik, de megfontolható opció. Rajta kívül egyébként Ben Yeddert is egy nagyon komoly kártyával leptek meg, szóval mostanában az EA igyekszik szinesíteni a palettát, így kíváncsian várjuk kié lesz a következő erőteljes boost.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!