CheeseHead Control Shamanja Legendig meg sem állt

CheeseHead Control Shamanja Legendig meg sem állt

A magyar kártyás egy szokatlan összeállítással mászott fel Legendig.

Június első napjaiban rengeteg kártyás kezdi meg Legendig tartó menetelését, ez alól nem kivételek a magyar játékosok sem. A K&H MNEB Hearthstone döntősei közül a Genesis Gaming játékosa, CheeseHead úgy döntött, hogy egy Control Shaman segítségével gyorsan megmássza a laddert. Az akció össze is jött, a magyar játékosnak innentől nincs más dolga, mint a minél jobb pozíció megszerzése Legenden belül, a többit már megoldotta Thrall.

CheeseHead's Legend Control Shaman

Deck kód: AAECAaoIBO2tA9uyA+a3A5PCAw31BP4FsgaKB62RA4qUA8WZA5CnA7utA4GxA9u4A5e5A5i5AwA=

Az off-meta mezőnyben kifejezetten jól teljesít a Control Shaman, ami képes arra, hogy túléljen mindent az Aggro változatok ellen. Rengeteg leszedés és gyógyítás bújik meg a 30 lap között, azonban a value harcokban esélye sincs, mivel nincs benne hosszútávú win condition a lassabb matchupokban. A Bandersmoshsal és a The First of Ra-dennel persze lehet highrollolni, de ebben bízni minden meccsen felelőtlenségnek tűnik. 

A Demon Hunterek és Warriorok retteghetnek Thrall haragjától, de egy Galakronddal támadó Priest reggelire megeszi a full Control listát. Mivel annyira nem drága nyugodtan próbálkozzatok vele a mostani Standard metában, mivel egyszerre szórakoztató és erős, ha sikerül elkerülni a rossz matchupokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!