A Genesis feladni kényszerült a versenyt - Egyetlen pálya után tovább is jutottak sebiék

A Genesis feladni kényszerült a versenyt - Egyetlen pálya után tovább is jutottak sebiék

A játékosokat sújtó technikai gondok miatt egyetlen pálya alatt dőlt el a meccs sorsa.

Az alapszakasz alatt kétszer is sikerült elkapniuk a Genesist, tegnap viszont elbukott a Békéscsabai E-sport Egyesület. Megnyerték ugyan az első pályát, de az azt követő kettőn már egyértelműen gabessonék uralták a meccset. Győztesként így ők jutottak tovább a K&H MNEB CS:GO rájátszásának következő fordulójába, ahol az ÖTÖS várta őket. Az ÖTÖS, vagyis sebi, gbk, C7upIX, Camper és skraddy, akik eddig BP5 néven játszottak. Lássuk, hogy kettejük párharcából melyik csapat került ki győztesként.

Mirage

Egy magyar Bo3-as meccset hol máshol, ha nem Mirage-on kezdenénk. Érdekes egyébként, hogy gbkék egyszer sem játszottak ezen a pályán az alapszakasz alatt. 14 meccs és egyetlen Mirage sem volt. Ez aligha látszódott a játékukon, támadóként kezdtek és a kezdeti adok-kapok után elkezdték kiépíteni az előnyüket.

Három körnél azonban egyszer sem tudtak elhúzni a Genesis mellett, sőt, a félidőt egyetlen körös előnnyel, 8-7-es részeredménnyel nyerték meg. A CT oldali játékukat már sokkal nagyobb lendülettel kezdték meg, a 2v4 visszafoglalások sem okoztak gondot és pár percen belül máris 5 körös előnyt tudhatott magáénak az ÖTÖS.

12-7-ről egyetlen egy kört engedtek még a Genesisnek, végül Camper és az egész ÖTÖS brutális teljesítményével 16-8-as győzelmet tudtak aratni a kolorék fölött. Megnyerték a Genesis pályáját, méghozzá hatalmas előnnyel, mindezek után pedig jöhetett Vertigo, amit gabessonék szinte sosem játszanak, nem úgy sebiék.

Vertigo

Erre a pályára viszont már nem került sor sajnos, ahogy az esetleges harmadikra sem. Már Mirage-on is technikai problémákkal küszködött a Genesis Gaming, amik Vertigo előtt még inkább súlyosak lettek, így gabessonék feladni kényszerülték a meccset. Ezzel szerencsétlen körülmények között, de a Genesis kiesett a küzdelemből, az ÖTÖS pedig továbbmenetelt a rájátszás következő fordulójába, ahol a KmK csapata várja majd őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!