E-sport bankkártyát villantott a FACEIT Oroszországban

E-sport bankkártyát villantott a FACEIT Oroszországban

Akár egyedi e-sport bankkártyája is lehet már az orosz játékosoknak.

2019 végén jelentette be a világ vezető, független e-sport platformja, a FACEIT és a világ digitális kifizetéseinek éllovasa, a Visa, hogy a jövőben együttműködve építik majd az e-sportot. Ennek első programját jelentették most be, ami egyelőre csak Oroszországban elérhető, meg lennénk lepve ha nem terjedne el a világon máshol is.

Szövetségük első igazán látványos lépése egy új bankkártya, amit kifejezetten e-sportolók, játékosok számára hoztak létre. Azon belül is a FACEIT-en játszó CS:GO és Dota2 játékosoknak. Egyrészt borzasztó menő, hogy a bankkártyádon az ingame felhasználóneved is rajta van, másrészt pedig rengeteg hasznos funkciója van a kártyának.

Természetesen egy mindennapos használatban lévő, vásárlásokra tartogatott bankkártyaként is használható, amellett, hogy a FACEIT különböző bajnokságokra is jelentkezhetünk vele. Az első lépésként 450 ezer dollár lesz szét osztva a különböző bajnokságokon, CS:GO-ban és Dota2-ben.
Nagyon fontos, hogy a teljesen amatőr játékosok és a régi veteránok is megtalálhatják a nekik való kupákat, amik most júniusban kezdődnek majd. Mindezt az orosz Gazprombank bevonásával hívták életre és egyelőre csakis Oroszországban érhető el. Ugyanakkor ha népszerű és sikeres lesz a program, akkor erősen kételkedünk benne, hogy ne jutna el a kártya a világ többi részére. A játékosok között pedig már most az az ötlet kering, hogy mi lenne ha a FACEIT profil hozzá lenne kötve ehhez a kártyához és egy esetleges FACEIT bannál a bankkártya is zárolásra kerülne?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!